প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রী নবেম্বর ২৪ দা ‘ওরিসা পর্বা ২০২৪’ শরুক য়াগনি
23 NOV 2024 7:51PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদী নবেম্বর ২৪গী নুংথিল পুং ৫:৩০ রোম তাবদা নিউ দিল্লিগী জৱাহরলাল নেহরু স্তদিয়মদা ‘ওরিসা পর্বা ২০২৪’ শরুক য়াগনি। মহাক্না থৌরম অদুদা মীয়ামদা ৱা ঙাংগনি।
ওরিসা পর্বা অসি নিউ দিল্লিদা লৈবা ত্রস্ত অমা, ওরিয়া সমাজনা পাংথোকপা মরুওইবা থৌরম অমনি। থৌরম অসিগী খুৎথাংদা, মখোয়না ওরিসাগী নাত অমসুং চৎনবীশিং য়োকখৎপা অমসুং চাউখৎহনবদা মমল য়াম্লবা মতেং কয়া পাংলি। চৎনবী অসি মখা চৎথরকপা ওইনা, চহি অসিগী ওরিসা পর্বা নবেম্বর ২২ দগী নবেম্বর ২৪ ফাওবা পাংথোকপনি। মসিনা ওরিসাগী মখল কয়াগী নাতকী শক্তমশিং উৎকনি অমসুং রাজ্য অসিগী খুন্নাইগী, নাত অমসুং রাজনিতিগী ওইবা চৎন-লোনচৎ কয়া উৎকনি। তোঙান-তোঙানবা হিরমশিংগী শক্নাইরবা মীওইশিং অমসুং অখঙ-অহৈশিংনা শরুক য়াদুনা জাতি থাক্কী সেমিনার অমসু পাংথোক্কনি।

Prime Minister's Office
PM to participate in ‘Odisha Parba 2024’ on 24 November
23 NOV 2024 7:51PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi will participate in the ‘Odisha Parba 2024’ programme on 24 November at around 5:30 PM at Jawaharlal Nehru Stadium, New Delhi. He will also address the gathering on the occasion.
Odisha Parba is a flagship event conducted by Odia Samaj, a trust in New Delhi. Through it, they have been engaged in providing valuable support towards preservation and promotion of Odia heritage. Continuing with the tradition, this year Odisha Parba is being organised from 22nd to 24th November. It will showcase the rich heritage of Odisha displaying colourful cultural forms and will exhibit the vibrant social, cultural and political ethos of the State. A National Seminar or Conclave led by prominent experts and distinguished professionals across various domains will also be conducted.