Prime Minister's Office
Prime Minister meets with Prime Minister of Bahamas
22 NOV 2024 3:25AM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi met with Prime Minister of Bahamas, H. E. Philip Davis on 20 November on the sidelines of the 2nd India-CARICOM Summit. This was the first ever meeting between the two Prime Ministers.
Both leaders had fruitful and productive discussions on economic cooperation, green partnership and people to people ties. Both leaders expressed satisfaction at the steady progress in the Abaco Hurricane Shelter Project being implemented by UNDP with USD 1 milllion assistance from India.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা বহামাসকী প্রধান মন্ত্রী উনখ্রে
22 NOV 2024 3:25AM by PIB Imphal
গয়ানাগী জর্জতাউন্দা পাংথোকখিবা ২শুবা ইন্দিয়া-করিকোম মীফমগী নাকলদা নবেম্বর ২০,২০২৪ দা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা বহামাসকী প্রধান মন্ত্রী ফিলিপ দেবিস উনখ্রে। হন্দক্কী অসিনা অহানবা ওইনা প্রধান মন্ত্রী অনি উনবনি।
লুচিংবা অনিনা শেন-থুমগী মতেং পাংনবা, গ্রিন পার্তনরশিপ অমসুং মীগা মীগা লৈনবা মরীশিংগী মতাংদা কান্নবা ৱাফম কয়া খন্নখ্রে। ভারতকী য়ু.এস দোল্লর মিল্লিয়ন ১ গী মতেংগা লোয়না য়ু.এন.দি.পিনা পায়খৎলিবা অবাকো হরিকেন সেলতর প্রোজেক খুমাঙচাউশিনবদা লুচিংবা অনিমক্না অপেনবা ফোঙদোকখ্রে।