Prime Minister's Office
Prime Minister Shri Narendra Modi Congratulates Mr. Duma Boko on Election as President of Botswana
03 NOV 2024 12:59PM by PIB Delhi
Prime Minister Narendra Modi has extended his good wishes to Mr. Duma Boko on his election as the President of Botswana. In a message on X, the Prime Minister expressed his hopes for a successful tenure for the newly elected president and emphasized India's commitment to strengthening bilateral relations with Botswana.
In his post, the Prime Minister said:
“Congratulations @duma_boko on your election as the President of Botswana. Best wishes for a successful tenure. Look forward to working closely with you to further strengthen our bilateral ties.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
বোতশ্বানাগী রাস্ত্রপতি ওইনা খল্লক্লবা দুমা বোকো প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
03 NOV 2024 12:59PM by PIB Imphal
মহাক বোতশ্বানাগী রাস্ত্রপতি ওইনা খল্লকপদা দুমা বোকোগী মফমদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে। এক্সতা পীবা পাউজেল অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি নৌনা রাস্ত্রপতি খল্লবা অসিগীদমক মাইপাক্লবা তর্মা লৈগনি হায়না মহাক্না থাজৈ অমসুং বোতশ্বানাগা লৈনবা লৈবাক অনিগী মরীশিং ফগৎহনগনি হায়বগী ভারতকী থাজবা থম্লি।
পোস্ত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“অদোম বোতশ্বানাগী রাস্ত্রপতি ওইনা খল্লকপদা @duma_boko থাগৎপা ফোঙদোকচরি। মাইপাকপা তার্ম অমগীদমক য়াইফ-পাউজল পীজরি। ঐখোয়গী লৈবাক অনিগী মরীশিং মখা তানা ফগৎহন্নবা অদোমগা লোয়ননা থবক তৌমিন্ননবা থাজবা থম্লি”।