লৌউ-শিংউ মন্ত্রালয়
কৃষি ভবনদা “স্বচ্ছতা হি সেবা - ২০২৪”গী মনুং চন্না সফাই মিত্রশিংগী অঙাংশিংদা মনা য়েন্থোকপা অমসুং ইকায় খুম্নবগী থৌরম পাংথোকখ্রে
02 OCT 2024 11:59AM by PIB Imphal
এগ্রিকলচর অমসুং ফারমর্স ৱেলফেয়র বিভাগনা সেপ্তেম্বর ১৭দগী ওক্তোবর ২ ফাওবা ‘স্বভাব স্বচ্ছতা – সন্সকার স্বচ্ছতা’ হায়বা থীমগা লোয়ননা পাংথোক্লিবা স্বচ্ছতা হি সেবা, ২০২৪ কেম্পেনদা লৈবাক পুম্বদা শন্দোক্না লৈরিবা মসিগী সবওর্দিনেত/এতেচ/ওতোনোমস বোদী/ পব্লিক সেক্তর অন্দরতেকিং/ফিল্দ ওফিস পুম্নমক্কা লোয়ননা অকনবা মওংদা শরুক য়ারি।
সফাই মিত্রশিং অসি ইকোসিস্তেম অসিগী মনুংগী ওইবা শরুক অমনি অমসুং থবক তৌনবগীদমক মশা মউ ফবা অমসুং লু নানবা এনবাইরনমেন্ত অমা ফংহল্লি। বিভাগপু চাউনা য়াইফনবদা মখোয়গী মরুওইবা থৌদাং অদু খংলদুনা এগ্রিকলচর অমসুং ফারমর্স ৱেলফেয়র বিভাগনা মখোয়গীদমক ২০২৪গী ওক্তোবর ১দা ফেলিসিতেসন থৌরম অমা পাংথোকখি। থৌরম অসিদা সফাই মিত্র ১০০ হেনববু ইকায় খুম্নখি।
মসিদা নত্তনা, ২০২৪গী সেপ্তেম্বর ২১দা কৃষি ভবনদা সফাই মিত্রশিংগী অঙাংশিংগীদমক পাংথোকখিবা লাই য়েকপগী চাংদম্নবদা মকোক মথং তারবশিংগীদমক মনা য়েন্থোকপগী থৌরম অমসু পাংথোকখি।
থৌরম অসিদা এগ্রিকলচর অমসুং ফারমর্স ৱেলফেয়র বিভাগকী সেক্রেতরী দা. দেবেশ চতুরবেদী অমসুং বিভাগ অসিগী এদিস্নেল সেক্রেতরী শ্রীমতী শুভা থাকুরনা শরুক য়াখি।

Ministry of Agriculture & Farmers Welfare
“Swachhata Hi Seva- 2024” Prize distribution ceremony organises to the children of Safai Mitras and their felicitation in Krishi Bhawan
02 OCT 2024 11:59AM by PIB Delhi
The Department of Agriculture and Farmers’ Welfare is participating vigorously in the Swachhata Hi Seva, 2024 campaign being observed from 17th September to 2nd October with the theme of ‘Swabhav Swachhata – Sanskaar Swachhata’ along with all its subordinate/attached/autonomous bodies/Public Sector Undertaking/field offices spread all over the country.
The Safai Mitras are an integral part of the ecosystem and provide a healthy and clean environment to work in. Considering the important role in the larger well-being of the department, the Department of Agriculture & Farmers’ Welfare organised a felicitation function for them on 1st October, 2024. Over 150 Safai Mitras were felicitated in this event.
Further, a prize distribution ceremony was also organized for the winners of the drawing competition held on 21st September, 2024 for the children of Safai Mitras in Krishi Bhawan.
The occasion was graced by Dr. Devesh Chaturvedi, Secretary, Department of Agriculture & Farmers’ Welfare and Ms. Shubha Thakur, Additional Secretary in the Department.