নহারোল অমসুং শান্ন-খোৎনবগী মন্ত্রালয়
ইনফোর্মেসন অমসুং ব্রোদকাস্তিং মন্ত্রালয়না হোক্কী লিজেন্দ মেজর ধ্যান্দ চান্দগী মপোক নুমিৎ নীংশিংদুনা "খেল উৎসব ২০২৪" পাঙথোকখ্রে
মন্ত্রালয়গী ওফিসিএল অমসুং স্তাফ ২০০ হেনবনা থৱাই য়াওনা "খেল উৎসব ২০২৪" শরুক য়াখি
06 SEP 2024 10:59AM by PIB Imphal
মেজর ধ্যান চান্দগী মপোক নুমিত নীংশিংবা ওইনা য়ুথ এফিয়র্স অমসুং স্পোর্তসকী নেসনেল স্পোর্তস দে ২০২৪ পালনগা ইরোইননা ইনফোর্মেসন অমসুং ব্রোদকাস্তিং মন্ত্রালয়না "খেল উৎসব ২০২৪" ২৭ ওগস্ত, ২০২৪ দগী ওগস্ত ৩০, ২০২৪ ফাওবা মেজর ধ্যান্দ চান্দ তেদিয়ম অমসুং জৱাহরলাল নেহরু স্তেদিয়ম, নৈ দিল্লীদা পাঙথোকখ্রে।
অসিগুম্বা অহানবা থৌরম অসিদা মন্ত্রালয় অসিনা মশান্না মরিদা হায়বদি ক্রিকেত, হোক্কী, বেদমিন্তন অমসুং তেবল তেনিসতা তুর্নামেন্ত শিনখি। মন্ত্রালয়গী ওফিসিএল অমসুং স্তাফ ২০০ হেনবনা থৱাই য়াওনা "খেল উৎসব ২০২৪" শরুক য়াদুনা থৌরম অসিবু মায় পাকহনখি। মন্ত্রলয় অসিনা লাক্কদবা খেল উৎসবকী থৌরমশিংদা অহেনবা মশান্নশিং হাপচিন্নবা হোৎনরি।
মেজর ধ্যান চান্দ ত্রোফীশিং লান্থোকপগী থৌরম অমা সেপ্তেম্বর ৪, ২০২৪দা পি.আই.বি. কনফরেন্স হোল, শাস্ত্রি ভাবন্দা পাঙথোকখি। ত্রোফী লান্থোকপগী থৌরম অসি সেক্রেতরী ইনফোর্মেসন ব্রোদকাস্তিং মন্ত্রালয় শ্রী সঞ্জয় জাজু অমসুং মন্ত্রালয় অসিগী অতৈ মকোক থোংবা ওফিসিএলশিংনা শরুক য়াখি।