নুপী অমসুং অঙাংশিংগী চাউখৎ থৌরাং মন্ত্রালয়
রাজ্যগী নুপী অমসুং অঙাং চাউখৎ থৌরাং কেন্দ্রগী মন্ত্রীনা মধ্য প্রদেশকী ধার জিলাদা রাস্ত্রিয়া পোশন মা ২০২৪ হৌদোকখ্রে
04 SEP 2024 11:50AM by PIB Imphal
রাজ্যগী নুপী অমসুং অঙাং চাউখৎ থৌরাং কেন্দ্রগী মন্ত্রী শ্রীমতি সাবিত্রি থাকুরনা সেপ্তেম্বর ১, ২০২৪ দা মধ্য প্রদেশকী ধার জিলাদা রাস্ত্রিয়া পোশন মা ২০২৪ হৌদোকখ্রে।
থৌদোক অদুদা ৱা ঙাংলদুনা শ্রীমতি থাকুনা হায়খি মদুদি ২০১৮ দা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীগী লুচিং মখাদা হৌদোকখিবা কেম্পেন অসিনা লৈবাক অসিদা মরুওইনা ত্রাইবেলশিংনা তাবা মফমশিংদা মচি ওইবা চীঞ্জাক চাবা ফংদবগী লান মাইয়োক্নবদা অচৌবা থৌদাং লৌখি।
মহাক্না মীয়ামদা রাস্ত্রিয়া পোশন মা ২০২৪বু থৱাই য়াওনা শরুক য়াবীনবা অমসুং মখোয়গী অঙাংশিংগী তুংগী পুন্সিদা তেক্ত কাইদবা ওইহন্নবা মরুওইবা থৌদাং লৌবীনবা অমসুং মশা মউ ফবা, চাউখৎপা অমসুং শক্তি লৈরবা ভারত অমা ওইহন্নবা হোৎনবদা অঙম্বা থৌদাং লৌবীনবা পুক্নিং চিংশিনখি।
মন্ত্রীনা হায়খি মদুদি রাস্ত্রিয়া পোশন মাহ ২০২৪গী মনুংদা সেপ্তেম্বর ১দগী ৩০ ফাওবদা লৈবাক শীনবা থুংবদা মশা মউ ফবা, চাউখৎপা অমসুং শক্তি লৈরবা ভারত অমা ওইহন্নবা পাঙথোক্লিবা থৌরম অসিদা ঐখোয়না শরুক য়াগদবনি।
হৌরম অসিদা মধ্য প্রদেশকী নুপী অমসুং অঙাং চাউখৎ থৌরাং মন্ত্রীসু শরুক য়াখি।

Ministry of Women and Child Development
Union Minister of State for Women and Child Development launches Rashtriya Poshan Maah 2024 in Dhar district of Madhya Pradesh
04 SEP 2024 11:50AM by PIB Delhi
Union Minister of State for Women and Child Development, Smt. Savitri Thakur, launched the Rashtriya Poshan Maah 2024 in Dhar district of Madhya Pradesh on 1st September,2024.
Speaking on the occasion, Smt. Thakur said that this campaign, started in 2018 under the leadership of Prime Minister Shri Narendra Modi, has played a crucial role in fighting malnutrition across the country, especially in tribal areas.
She urged all citizens to actively participate in this Rashtriya Poshan Maah 2024 and play their important role in securing the future of their children and contributing to the creation of a healthy, prosperous, and powerful India.
The Minister said that during the Rashtriya Poshan Maah 2024, from 1st to 30th September, we should actively participate in the programs being organized across the country to build a healthy, prosperous, and developed India.
On this occasion, Women and Child Development Minister of Madhya Pradesh was also present.