Ministry of Defence
All India NCC Thal Sainik Camp commences in New Delhi
1,547 Cadets to participate in the 12-day Camp
03 SEP 2024 2:36PM by PIB Delhi
The 12-day All India NCC Thal Sainik Camp commenced in New Delhi on September 03, 2024. It was inaugurated by Additional Director General (B) NCC Maj Gen Siddharth Chawla. The camp, which culminates on September 13, 2024, will witness the participation of 1,547 cadets, including both boys and girls, drawn from 17 Directorates across the country.
The Camp will engage participants in a comprehensive range of activities including Obstacle Training, Map Reading, and other competitions. These activities are designed to test & enhance physical endurance, mental acuity and teamwork, providing an immersive training experience.
In his address, Maj Gen Chawla underscored the unique opportunities that the NCC offers, highlighting how it fosters adventure, discipline, and honor among the youth. He exuded confidence that the Thal Sainik Camp would inspire cadets to excel in their future pursuits and contribute positively to the nation.
The Thal Sainik Camp, exclusively for Army Wing cadets, stands out for its focus on comprehensive training and character development, aiming to build a strong foundation of leadership and teamwork among the nation's youth.

ঙাকশেল মন্ত্রালয়
নিউ দিল্লিদা ওল ইন্দিয়া এন.সি.সি থাল সৈনিক কেম্প হৌদোকখ্রে
নুমিৎ ১২ গী কেম্প অসিদা কেদেত ১,৫৪৭ শরুক য়াগনি
03 SEP 2024 2:36PM by PIB Imphal
ঙসিদগী নিউ দিল্লিদা নুমিৎ ১২ নি চৎথগদবা ওল ইন্দিয়া এন.সি.সি থাল সৈনিক কেম্প হৌদোকখ্রে। কেম্প অসি এদিসনেল দিরেক্তর জেনেরেল(বি) এন.সি.সি মেজর জেনেরেল সিদ্ধর্থ চৌলানা হৌদোকখি। সেপ্তেম্বর ১৩,২০২৪ দা লোইশিনগদবা কেম্প অসিদা, লৈবাক শীনবা থুংবগী দাইরেক্তোরেত ১৭ তগী খনগৎলকপা নুপামচাশিং অমসুং নুপীমচাশিং য়াওনা কেদেত ১,৫৪৭ শরুক য়ারি।
কেম্প অসিদা শরুক য়ারিবশিংনা ওবস্তেকল ত্রেনিং, মেপ পাবা অমসুং অতোপ্পা চাংদম্নবশিং য়াওনা তোঙান-তোঙানবা থবকশিং পাংথোক্কনি। হকচাংগী অৱাবা খাংবা ঙম্বা হেনগৎহন্নবা, ৱাখল লৌশিং হেনগৎহন্নবা অমসুং পুন্না থবক তৌমিন্নবগী ত্রেনিং পীনবা হায়রিবা থবকশিং অসি দিজাইন তৌবনি।
মহাক্কী ৱারোলদা, মেজর জেনেরেল চৌলানা হায়খি নহারোলশিংগী মরক্তা থৌনা ফবা, থকশি-খাসি অমসুং ইকায়খুম্নবা লৈহন্নবা এন.সি.সিনা হোৎনরি। থাল সৈনিক কেম্পনা কেদেতশিংদা মখোয়গী তুংগী থবকশিং ফগৎনবা অমসুং লৈবাক্কীদমক অফবা থবক পাংথোক্নবা ইথিল পীগনি।
আর্মি ৱিং কেদেতশিংগীদমক অখন্নবা থাল সৈনিক কেম্প অসিনা লৈবাক অসিগী নহারোলশিংগী মরক্তা লুচিংবা অমসুং পুন্না থবক তৌমিন্নবগী অকনবা য়ুম্ফম অমা শেমগৎনবা পান্দমগা লোয়ননা অপুনবা ত্রেনিং অমসুং লমচৎ-শাজৎ শেমগৎপদা মীৎয়েং থম্লি।