Ministry of Agriculture & Farmers Welfare
Union Minister Shri Shivraj Singh Chouhan to launch AgriSURE Fund & Krishi Nivesh Portal and confer Greenathon AIF Excellence Awards tomorrow at New Delhi
02 SEP 2024 1:55PM by PIB Delhi
Union Agriculture and Farmers’ Welfare and Rural Development Minister, Shri Shivraj Singh Chouhan will launch AgriSURE Fund & Krishi Nivesh Portal tomorrow at PUSA, New Delhi. Along with the launch of Krishi Nivesh portal, Shri Shivraj Singh will confer AIF Excellence Awards to the top-performing Banks and States under various categories in recognition and appreciation of their efforts. Union Ministers of State for Agriculture and Farmers’ Welfare Shri Bhagirath Choudhary and Shri Ram Nath Thakur will also be present in the event.
This Award Ceremony will serve to inspire other Banks also to enhance their performance, thereby contributing to the overall success of the AIF scheme. Representatives from various States and Banks will be present during the Award Ceremony.
Agriculture Infrastructure Fund (AIF) scheme was launched in 2020 for creation of Post-harvest Management infrastructure and Community farming assets. Special campaigns are conducted to promote AIF scheme and in recognition of the efforts of various Banks and States in successfully implementing AIF scheme, Excellence awards are presented to them for fostering collective achievements, promoting excellence and inspiring future performance under AIF.

লৌউ-শিংউ মন্ত্রালয়
কেন্দ্রগী মন্ত্রী শ্রী শিবরাজ সিংহ চৌহান্না হয়েং নই দিল্লীদা এগ্রিস্যুর ফন্দ অমসুং কৃশি নিভেশ পোর্তেল হৌদোক্কনি অমসুং গ্রীনাথন AIF এক্সিলেন্স এৱার্দস পীগনি
02 SEP 2024 1:55PM by PIB Imphal
কেন্দ্রগী লৌউ-শিংউ অমসুং লৌমীশিংগী য়াইফ-থৌরাং অমদি খুঙ্গং চাউখৎ-থৌরাং মন্ত্রী, শ্রী শিবরাজ সিংহ চৌহান্না নই দিল্লীগী PUSAদা হয়েং এগ্রিস্যুর ফন্দ অমসুং কৃশি নিভেশ পোর্তেল হৌদোক্কনি। কৃশি নিভেশ পোর্তেল হৌদোকপগা লোয়ননা শ্রী শিবরাজ সিংহনা তোপ-পরফোর্মিং বেঙ্কশিং অমসুং রাজ্যশিংদা মখোয়গী খোঙথাংশিংবু শকখঙবা অমসুং থাগৎপা ওইনা তোঙান-তোঙানবা কেতেগোরীশিংদা AIF এক্সিলেন্স এৱার্দশিং পীগনি। লৌউ-শিংউ অমসুং লৌমীশিংগী য়াইফ-থৌরাংগী কেন্দ্রগী রাজ্য মন্ত্রী শ্রী ভগিরথ চৌধরী অমসুং শ্রী রাম নাথ থাকুরসু থৌরম অসিদা শরুক য়াগনি।
এৱার্দ সেরেমোনী অসিনা অতৈ বেঙ্কশিংদা মখোয়গী পরফোর্মেন্স ফগৎহন্নবা ইথিল পীদুনা মসিনা AIF স্কিমগী অপুনবা মায়পাকপদা শরুক তম্লগনি। তোঙান-তোঙানবা রাজ্যশিং অমসুং বেঙ্কশিংগী মীহুৎশিংসু এৱার্দ সেরেমোনী অসিদা শরুক য়াগনি।
এগ্রিকলচর ইনফ্রাস্ত্রকচর ফন্দ (AIF) স্কিম অসি 2020দা পোস্ত-হরভেস্ত মেনেজমেন্ত ইনফ্রাস্ত্রকচর অমসুং কম্ম্যুনিতী ফার্মিং এসেৎশিং শেম্নবগীদমক হৌদোকখি। AIF স্কিম প্রমোৎ তৌনবগীদমক অখন্নবা কেম্পেনশিং পাংথোকখি অমসুং তোঙান-তোঙানবা বেঙ্কশিং অমদি রাজ্যশিংনা AIF স্কিম মায়পাক্না ইমপ্লিমেন্ত তৌবদা লৌখৎলিবা খোঙথাংশিংবু শকখঙবা ওইনা মখোয়দা অপুনবগী মায়পাকপশিং পুরক্নবা, AIFকী মখাদা এক্সিলেন্স প্রমোৎ তৌনবা অমসুং তুংগী পরফোর্মেন্সতা ইথিল পীনবগীদমক মখোয়দা এক্সিলেন্স এৱার্দশিং পীরি।