তুরিজম মন্ত্রালয়
প্রধান মন্ত্রীগী নীংতম নুমিৎকী ৱারোলনা মালেমগী খ্বাইদগী ফবা থাক অদু য়ৌবা ঙম্নবা অচেৎপা থাজবা অদু জাতিদা পোকহনবগা লোয়ননা ঐখোয়গী আশা লৈবা তুংলমচৎকী ফজরবা শক্তম অমা উহল্লি: কেন্দ্রগী মন্ত্রী গজেন্দ্র সিংহ শেখাৱত
15 AUG 2024 2:23PM by PIB Imphal
কেন্দ্রগী কলচর অমসুং তুরিজম মন্ত্রী, শ্রী গজেন্দ্র সিংহ শেখাৱতনা হায়খি মদুদি প্রধান মন্ত্রীগী নীংতম নুমিৎকী ৱারোলনা মালেমগী খ্বাইদগী ফবা থাক অদু য়ৌবা ঙম্নবা অচেৎপা থাজবা অদু জাতিদা পোকহনবগা লোয়ননা ঐখোয়গী আশা লৈবা তুংলমচৎকী ফজরবা শক্তম অমা উহল্লি।
X প্লেৎফোর্মদা তৌখিবা মহাক্কী পোস্ত অমদা শ্রী শেখাৱনা হায়খি, “ঐখোয়গী প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীগী 11শুবা নীংতম নুমিৎকী ৱারোলনা মালেমগী খ্বাইদগী ফবা থাক অদু য়ৌবা ঙম্নবা অচেৎপা থাজবা অদু জাতিদা পোকহনবগা লোয়ননা ঐখোয়গী আশা লৈবা তুংলমচৎকী ফজরবা শক্তম অমা উহল্লি। মালেমগী য়াইফনবা অওনবা পুরকপা ঙম্বা, খনবা অমসুং শাহৌ পীরিবা ভারতনা হৌখিবা চহি তরা অসিদা অনৌবা ভারত অমা ওইরক্লি। ইনক্লুসিব গ্রোথনা শাহৌ পীবা মালেমগী য়াইফনবা হোৎনরিবা অনৌবা ভারত অমা। লোইলম লৈঙাক্কী ফিজোল থাদোক্তুনা মাাগী হেরিতেজ অমসুং ত্রেদিস্নেল ভেল্যূশিং চাউথোকচবা লোয়ননা ঙাক্না চৎতুনা মাগী লম্বেলদা মালেমবু তুং ইন্নবা হায়রিবা অনৌবা ভারত। সিতিজন দ্রিভন এদমিনিস্ত্রেসন্না অফবা লৈঙাক অমসুং দেমোক্রেতিক লুচিংবগী অনৌবা চেপ্তর অমা ইগদবা অনৌবা ভারত অমা”।

Ministry of Tourism
Prime Minister’s Independence Day address paints a vibrant picture of our promising future while infusing the nation with an unshakeable conviction that it can achieve Global Greatness: Union Minister Gajendra Singh Shekhawat
15 AUG 2024 2:23PM by PIB Delhi
Union Culture and Tourism Minister, Shri Gajendra Singh Shekhawat has said that the Independence Day address of Prime Minister Shri Narendra Modi paints a vibrant picture of our promising future while infusing the nation with an unshakeable conviction that it can achieve global greatness.
In his post on the X platform, Shri Shekhawat said “Our Prime Minister Shri Narendra Modi’s 11th Independence Day address to Bharat paints a vibrant picture of our promising future while infusing the nation with an unshakeable conviction that it can achieve global greatness. Bharat has changed over the last decade to be a New Bharat that dares, cares and drives change for global good. A new Bharat that seeks global glory driven by inclusive growth. A new Bharat that has shed its colonial cloak and wears its heritage and traditional values with pride urging the world to follow its path. A new Bharat whose citizens driven administration will write a new chapter of good governance and democratic leadership.”