লেবর অমসুং ইম্প্লোইমেন্ত মন্ত্রালয়
হৌখিবা থা অনিদা ই.এস.আই.সিনা দোক্তর ১২২১ হাপখ্রে
31 JUL 2024 11:52AM by PIB Imphal
হেন্না ফবা অনা-লায়য়েংগী খুদোংচাবশিং ফংহন্নবা, হৌখিবা থা অনিদা তোঙান-তোঙানবা মেদিকেল কেদরশিংদা ই.এস.আই.সিনা দোক্তর ১২২১ হাপখ্রে। জেনেরেল দ্যুতি মেদিকেল ওফিসার ৮৬০, এসিস্তেন্ত প্রোফেসার ৩৩০ অমসুং স্পিসিএলিস্ত ৩১ থবক হাপখ্রে।
নর্সকী অহাংবা ফম ১৯৩০ মেনশিন্নবা তেস্ত য়ু.পি.এস.সিনা পাংথোকখ্রে অমসুং থবক লৌবগী থৌরাং অথুবা মতমদা লোইশিল্লগনি। ই.এস.আই.সিনা জুনিয়ার ইঞ্জিনিয়ার(ইলেক্ত্রিকেল) ২০ অমসুং জুনিয়ার ইঞ্জিনিয়ার(সিবিল) ৫৭ খন্নবা থবক লোইশিনখ্রে অমসুং চৎলিবা থা অসিদা য়ু.পি.এস.সিনা রিকমেন্দ তৌরকপদগী এপোইন্তমেন্ত লেত্তরশিং য়েন্থোকখ্রে।
ইমপ্লোইয়িজ স্তেৎ ইন্সুরেন্স স্কিম অসি লেবর অমসুং ইমপ্লোইমেন্ত মিনিস্ত্রিগী মখাদা, ইমপ্লোইয়িজ স্তেৎ ইন্সুরেন্স এক্ত, ১৯৪৮ গী মতুংইন্না থবক তৌবা অপুনবা সোসিএল ইন্সুরেন্সকী থবক অমনি। মসিনা ই.এস.আই হোস্পিতাল অমসুং দিস্পেন্সরিশিংগী খুৎথাংদা ইন্সুরেন্স য়াওবা মীওইশিং অমসুং মখোয়গী ইমুংগী মীওইশিংদা কেস অমসুং অনা-লায়য়েংগী খুদোংচাবশিং পীরি।

Ministry of Labour & Employment
ESIC Recruits 1221 Doctors in Last Two Months
31 JUL 2024 11:52AM by PIB Delhi
For providing better medical facilities, ESIC has approved the recruitment of 1221 doctors in different medical cadres in the last two months. 860 General Duty Medical Officers (GDMOs), 330 Assistant Professors and 31 Specialists have been recruited.
Further, the examination for filling 1930 number of vacancies in the Nursing Cadre has been conducted by UPSC and the recruitment process would be completed soon.
ESIC has also completed the recruitment process of 20 Junior Engineers (Electrical) and 57 Junior Engineers (Civil) and appointment letters, on recommendation of UPSC, have been issued in this month.
The Employees’ State Insurance Scheme is an integrated measure of Social Insurance embodied in the Employees’ State Insurance Act, 1948, under the Ministry of Labour & Employment. It provides complete bouquet of Social Security benefits including cash benefits and medical facilities to the Insured Persons’ and their family members, through its vast network of ESI Hospitals and Dispensaries.