Prime Minister's Office
PM applaudes Lockheed Martin's 'Make in India, Make for world' commitment
19 JUL 2024 11:50AM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi has applauded defense major Lockheed Martin's commitment towards realising the vision of 'Make in India, Make for the World.'
The CEO of Lockheed Martin, Jim Taiclet met Prime Minister Shri Narendra Modi on Thursday.
The Prime Minister's Office (PMO) posted on X:
"CEO of @LockheedMartin, Jim Taiclet met Prime Minister @narendramodi. Lockheed Martin is a key partner in India-US Aerospace and Defence Industrial cooperation. We welcome it's commitment towards realising the vision of 'Make in India, Make for the World."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা লোকহীদ মার্তিনগী 'মেক ইন ইন্দিয়া, মেক ফোর দি ৱর্ল্দ'গী ফিরেপপু থাগৎখ্রে
19 JUL 2024 11:50AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা 'মেক ইন ইন্দিয়া, মেক ফোর দি ৱর্ল্দ'গী মঙলান মঙফাওননবগীদমক লেপ্লিবা দিফেন্স মেজর লোকহীদ মার্তিনগী ফিরেপপু থাগৎখ্রে।
লোকহীদ মার্তিনগী সি.ই.ও. জিম তাইক্লেতনা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীগা শগোলশেল নুমিত্তা উনখি।
প্রধান মন্ত্রী লোইশঙ (পি.এম.ও.)না X তা পোস্ত তৌখিঃ
"@LockheedMartin, গী সি.ই.ও. জিম তাইক্লেতনা প্রধান মন্ত্রী @narendramodi গা উনখি। লোকহীদ মার্তিন অসি ইন্দিয়া-য়ু.এস. এরোস্পেস অমসুং দিফেন্স ইন্দস্ত্রিএল কোওপরেসনগী মরুওইবা মপাং অমনি। 'মেক ইন ইন্দিয়া, মেক ফোর দি ৱর্ল্দ'গী মঙলান মঙফাওননবগীদমক লেপ্লিবা খোংফম্বু ঐখোয়না তরাম্না ওক্লি।"