হেভী ইন্দস্ত্রীজ মন্ত্রালয়
“ইমাগী মিংদা উ পাম্বী অমা” খোঙজং শৌগৎতুনা রাজ্য মন্ত্রী ভুপতিরাজু শ্রীনিভাস ভর্মানা উ চারা থাখ্রে
03 JUL 2024 1:44PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হৌদোকখিবা “ইমাগী মিংদা উ পাম্বী অমা” খোঙজং শৌগৎতুনা স্তিল অমসুং হেভি ইন্দস্ত্রিজগী রাজ্য মন্ত্রী ভুপতিরাজু শ্রীনিভাস ভর্মানা উ চারা অমা থাখ্রে।
থৌরম অদুদা ৱা ঙাংবদা, রাজ্য মন্ত্রীনা হায়খি “ইমাগী মিংদা উ পাম্বী অমা” “এক পের মা কে নাম” খোঙজং অসিনা ঐখোয় খুদিংমক মহৌশাগী অকোয়বগী ফিবম চেকশিন্না শেন্নবা তাকশিল্লি। মসিগী অচম্বা থবক অসিনা অইং-অশাগী খল হোংলকপা থেংনবা, পোল্লুসন হন্থহনবা অমসুং ঐখোয়গী অকোয়গী ফিবম অশং-অমান্না থনহলবদা মতেং পাংগনি।
খোঙজং অসি শরুক য়ানবা মিনিস্তরনা মীওই খুদিংমক্তা তকশিনখি অমসুং মখোয়না উ থাবগী ৱারিশিং সোসিএল মেদিয়াদা শরুক য়াদুনা খোঙজং অসি অচৌবা অমা ওইহন্নবা তকশিনখি। মহাক্কী লুচিংবগী থবক্কীদমক মহাক্না প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদী থাগৎপা ফোঙদোকখি অমসুং থৌরম অসি শীনবগীদমক স্তিল অমসুং হেভি ইন্দস্ত্রিজ মিনিস্ত্রি থাগৎখি।

Ministry of Heavy Industries
MoS Bhupathiraju Srinivasa Varma Plants Sapling in Support of "Ek Ped Maa Ke Naam" Campaign
03 JUL 2024 1:44PM by PIB Delhi
Minister of State for Steel and Heavy Industries Shri Bhupathiraju Srinivasa Varma planted a sapling as part of the "Ek Ped Maa Ke Naam" special campaign, initiated by the Prime Minister Shri Narendra Modi.
Speaking on the occasion, Minister of State stated that "One Tree in the Name of Mother" “Ek Ped Maa Ke Naam” campaign is a call for all of us to take care of our environment. This small act can help fight climate change, reduce pollution, and make our surroundings greener.
The Minister urged everyone to join this campaign and make it into a big movement by sharing their tree planting stories on social media. He concluded by thanking Prime Minister Shri Narendra Modi for his great leadership and the Ministry of Steel and Heavy Industries for organizing this event.