ইনফোর্মেসন অমসুং ব্রোদকাস্তিং মন্ত্রালয়
কেন্দ্র মন্ত্রী শ্রী অশ্বিনি বৈস্নবনা নই দিল্লীগী লোধি গার্দেনদা ইন্তরনেস্নেল য়োগ দে থৌরম লুচিংখি
21 JUN 2024 6:38PM by PIB Imphal
ইনফোর্মেসন অমসুং ব্রোদকাস্তিংগী কেন্দ্র মন্ত্রী শ্রী অশ্বিনি বৈস্নবনা ঙসি নই দিল্লীগী লোধি গার্দেনদা ‘য়োগ ফোর সেল্ফ এন্দ সোসাইতী’ হায়বা থীমদা পাংথোকপা ১০শুবা ইন্তরনেস্নেল য়োগ দে থৌরম লুচিংখ্রে। থৌরম অসিদা মন্ত্রীনা য়োগ সেসনদা শরুক য়াখি অমসুং মীপুম খুদিংমকপু হকচাং ফনবা, পুক্নিং শান্তি লৈনবা অমসুং স্পিরিচুয়েল গ্রোথ ফংনবগীদমক য়োগগী শক্তিদা থৱায় য়াওনবা থৌগৎখি। মন্ত্রীনা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীবু ভারতকী য়োগগী প্রেক্তিসপু মালেমগী থাক্তা পুখৎপগী ক্রিদিৎ পীখি। য়োগ পামজবশিংনা ঙসিদি গ্লোবেল হেল্থতা পোজিতিব ওইবা অহোংবা পুরকপদা থৌদাং লৌরি। থৌরম অদুদা ইনফোর্মেসন অমসুং ব্রোদকাস্তিং মন্ত্রালয়গী সেক্রেতরী অমসুং অতোপ্পা মকোকথোংবা ওফিসিয়েলশিং শরুক য়াখি।
ইনফোর্মেসন অমসুং ব্রোদকাস্তিংগী কেন্দ্রগী রাজ্য মন্ত্রী দা. এল মুরুগননা তমিল নাদুগী নিলগিরী পার্লিয়ামেন্তরী কন্সতিত্বেন্সীগী মনুংচনবা পেরিয়ানায়াকান পালয়ম এরিয়াদা লৈবা রামকৃষ্ণ মিসন বিদ্যালয়দা পাংথোকপা থৌরম অমদা শরুক য়াখি। রামকৃষ্ণ মিসন বিদ্যালয় কম্পেনী সেক্রেতরী স্বামি করিশথানন্দ মহারাজসু মহাক্কা লোয়ননা শরুক য়াখি।
প্রেস ইনফোর্মেসন ব্যুরোনা নেস্নেল মেদীয়া সেন্তরদা য়োগ দে থৌরম পাংথোকখি। থৌরম অদুদা প্রিন্সিপাল দাইরেক্তর জেনরেল সুশ্রী শেফালি শরননা লুচিংদুনা ওর্গনাইজেসনগী মকোকথোংবা ওফিসিয়েলশিং অমসুং স্তাফশিংনা য়োগ পাংথোকখি।

Ministry of Information & Broadcasting
Union Minister Shri Ashwini Vaishnaw leads International Yoga Day celebrations at Lodhi Garden in New Delhi
21 JUN 2024 6:38PM by PIB Delhi
Union Minister for Information and Broadcasting, Shri Ashwini Vaishnaw led the celebrations of 10th International Yoga Day (IYD) - themed ‘Yoga for Self and Society’ - at Lodhi Garden in New Delhi today. On the occasion, the Minister participated in the Yoga sessions and encouraged everyone to embrace the power of yoga to achieve physical well-being, mental peace and spiritual growth. The Minister credited Prime Minister Shri Narendra Modi for taking the Indian practice of yoga to a world stage. Yoga enthusiasts are today contributing to the positive change in global health. The event was attended by Secretary, Ministry of I&B and other senior officials.
Union Minister of State for Information and Broadcasting Dr. L. Murugan participated in a program held at Ramakrishna Mission Vidyalaya located in the Periyanayakan Palayam area under Nilgiris parliamentary constituency in Tamil Nadu. He was accompanied by Ramakrishna Mission Vidyalaya Company Secretary, Swami Karishthananda Maharaj.
Press Information Bureau organized Yoga Day celebrations at National Media Center. Led by Principal Director General, Ms Sheyphali Sharan, senior officials and staff of the organization performed yoga on the occasion.