Ministry of Tourism
Shri Gajendra Singh Shekhawat assumes charge of Ministry of Tourism
11 JUN 2024 2:49PM by PIB Delhi
Shri Gajendra Singh Shekhawat took charge as Union Minister of Tourism, here today. Secretary, Ministry of Tourism Ms. V. Vidyavathi,along with other senior officials of the ministry, welcomed the Minister.
Shri Shekhawat was briefed by senior officials of the Ministry of Tourism about the schemes and initiatives of the ministry. Speaking on the occasion Shri Shekhawat expressed his gratitude that he has been given this responsibility of globally showcasing Bharat and inviting the world to our country. “As PM Shri Narendra Modi has emphasized through his various visits and words about our tourism potential, we will work towards enhancing the same, highlighting our various natural and cultural heritage sites from Kashmir to Kanyakumari”, added the minister

তুরিজম মন্ত্রালয়
শ্রী গজেন্দ্র সিংহ সেখাৱাত তুরিজম মিনিস্ত্রিগী থবক পায়বা হৌখ্রে
11 JUN 2024 2:49PM by PIB Imphal
ঙসি শ্রী গজেন্দ্র সিংহ সেখাৱাত তুরিজম মিনিস্ত্রিগী মিনিস্তর ওইনা থবক পায়বা হৌখ্রে। তুরিজমগী সেক্রেতরি ভি বিদ্যবতি অমসুং মিনিস্ত্রিগী অতোপ্পা সেনিয়ার ওফিসিএলশিংনা মিনিস্তর তরাম্না ওকখি।
মিনিস্ত্রিগী সেনিয়ার ওফিসিএলশিংনা মিনিস্ত্রিগী স্কিমশিং অমসুং থবকশিংগী মতাংদা শ্রী সেখাৱাত্তা পাউদমখি। থৌরম অদুদা ৱা ঙাংবদা মালেমদা ভারত মশক তাক্নবা থৌদাং অসি শীন্নবগীদমক মহাক্না তৌবীমল খঙবা উৎখি অমসুং মালেম অসি ঐখোয়গী লৈবাক্তা লাক্নবা চেবাউ পীখি। মিনিস্তরনা হায়খি তুরিজমদা লৈরিবা ঐখোয়গী খুদোংচাবশিংগী মরমদা মহাক্কী তোঙান-তোঙানবা খোঙচৎশিং অমসুং ৱাহৈশিংগী খুৎথাংদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ফোঙদোকখি। হায়রিবা খুদোংচাবশিং অসি য়োকখৎনবা ঐখোয়না থবক তৌগনি অমসুং কাস্মিরদগী হৌরগা কন্যাকুমারি ফাওবদা ঐখোয়গী তোঙান-তোঙানবা মহৌশাগী অমসুং নাৎকী ফজরবা মফম কয়া লৈরি।