Prime Minister's Office
Prime Minister reiterates his commitment for qualitative changes in the education sector
Expresses happiness over improvement in performance of Indian universities in QS World University Rankings
07 JUN 2024 8:51AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has reiterated his commitment for qualitative changes in the education sector. He has also expressed his happiness over improvement in performance of Indian universities in QS World University Rankings.
Responding to the CEO and Managing Director of QS Quacquarelli Symonds Ltd, Mr. Nunzio Quacquarelli about continued improvement in performance of Indian universities in QS World University Rankings, the Prime Minister posted on X;
“Over the last decade, we have focused on qualitative changes in the education sector. This is reflected in the QS World University Rankings. Compliments to the students, faculty and institutions for their hard work and dedication. In this term, we want to do even more to boost research and innovation.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা এজুকেসন সেক্তরদা ক্বালিতেতিব ওইবা অহোংবশিং পুরক্নবা মহাক্কী ফিরেপ অমুক হন্না ফোঙদোকখ্রে
07 JUN 2024 8:51AM by PIB Imphal
QS ৱর্ল্দ য়ুনিভর্সিতী রেঙ্কিসতা ভারতকী য়ুনিভর্সিতীশিংগী পরফোর্মেন্সতা ফগৎলকপা অসিদা নুংঙাইবা ফোঙদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা এজুকেসন সেক্তরদা ক্বালিতেতিব ওইবা অহোংবশিং পুরক্নবা মাগী ফিরেপ অদু অমুক হন্না ফোঙদোকখ্রে। মহাক্না QS ৱর্ল্দ য়ুনিভর্সিতী রেঙ্কিসতা ভারতকী য়ুনিভর্সিতীশিংগী পরফোর্মেন্সতা ফগৎলকপা অসিদসু নুংঙাইবা ফোঙদোকখ্রে।
QS ক্বাকরেলী সাইমোন্দস লিমিতেদকী CEO অমসুং মেনেজিং দিরেক্তর, শ্রী নুনজিও ক্বাকরেলীদা QS ৱর্ল্দ য়ুনিভর্সিতী রেঙ্কিসতা ভারতকী য়ুনিভর্সিতীশিংগী পরফোর্মেন্সতা লেপ্তনা ফগৎলকপা অসিগী মতাংদা পাউখুম পীরদুনা প্রধান মন্ত্রীনা Xতা পোস্ত তৌখি;
“হৌখিবা দিকেদ অসিদা ঐখোয়না এজুকেসন সেক্তরদা ক্বালিতেতিব ওইবা অহোংবশিং পুরক্নবা মীৎয়েং চংখি। মসি QS ৱর্ল্দ য়ুনিভর্সিতী রেঙ্কিসতা মমি তারি। মহৈরোয়শিং, ফেকলতী অমসুং ইন্সতিত্যুসনশিংবু মখোয়না কন্না হোৎনবা অমদি কত্থোকপগীদমক থাগৎচরি। হীরম অসিদা ঐখোয়না রিসর্চ অমসুং ইন্নোভেসন্দা শাহৌ পীনবা হেন্না থবক পায়খৎপা পাম্মি।”