প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ভুতানগী প্রধান মন্ত্রীনা প্রধান মন্ত্রী মোদী থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
প্রধান মন্ত্রী সেরিং তোবগেনা প্রধান মন্ত্রীগী মীৎয়েং শানবা লুচিংবা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
ভুতানগা লৈবাক অসিগা লৈনরিবা তমজনফম ওইরবা মরীদা প্রধান মন্ত্রী মোদীনা ভারতকী অচেৎপা ফিরেপ অমুক হন্না থমখ্রে
06 JUN 2024 2:19PM by PIB Imphal
ঙসি ভুতানগী প্রধান মন্ত্রী দাসো সেরিং তোবগেনা প্রধান মন্ত্রীগা ৱারি শানখ্রে অমসুং ১৮শুবা লোক সভা মীখলদা এন.দি.এনা মাইপাকপদা মহাক্না থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে। হৌখিবা চহি ১০দা লৈখিবা প্রধান মন্ত্রী মোদীগী তুংগী উবা ঙম্বা লুচিংবগী থবক প্রধান মন্ত্রী তোবগেনা থাগৎপা ফোঙদোকখি অমসুং মহাক্কী অহুমশুবা তার্ম মাইপাকপগীদমক মহাক্কী য়াইফ-পাউজেল পীখি।
তরাম্না ওকপগীদমক প্রধান মন্ত্রী মোদীনা প্রধান মন্ত্রী তোবগে থাগৎপা ফোঙদোকখি। লৈবাক অসিনা ভুতানগা লৈনরিবা তমজনফম ওইরবা মরী অসি ভারতনা খ্বাইদগী লুম্না লৌরি হায়না প্রধান মন্ত্রীনা ফোঙদোকখি। ভারত অমসুং ভুতানগী মরক্তা লৈনরিবা মরুপ-মপাং অমসুং মতেং পাংনবগী তোপ-তোপ্পা মরীশিং মখা তানা মপাঙ্গল কনখৎহন্নবা ভারত সরকারগী অচেৎপা ফিরেপ অদু প্রধান মন্ত্রীনা অমুক হন্না থমখি।
ভারত-ভুতানগী মরী অসি থাজনবা, অফবা থবক অমসুং থাক খুদিংমক্তা অমনা অমবু মশক খঙবনা ওইরি অমসুং মীগা মীগা অচেৎপা মরী লৈনবা অমসুং শেন-থুম অমসুং চাউখৎ-থৌরাংগী অচেৎপা মরীনা হেন্না মপাঙ্গল হাপ্লে।

Prime Minister's Office
Prime Minister of Bhutan congratulates PM Modi
PM Tshering Tobgay applauded PM’s visionary leadership
PM Modi reiterated India’s firm commitment to its exemplary partnership with Bhutan
06 JUN 2024 2:19PM by PIB Delhi
Prime Minister of Bhutan Dasho Tshering Tobgay called Prime Minister Shri Narendra Modi today and congratulated him on the victory of the National Democratic Alliance in the 18th Lok Sabha elections. Prime Minister Tobgay appreciated Prime Minister Modi’s visionary leadership in the last decade, and conveyed his warm wishes for his successful third term.
Prime Minister thanked Prime Minister Tobgay for the warm felicitations. Prime Minister conveyed that India accords the highest priority to its exemplary partnership with Bhutan. Prime Minister reiterated Government of India’s firm commitment to further strengthening unique ties of friendship and cooperation between Bhutan and Bharat.
India-Bhutan partnership is characterized by utmost trust, goodwill, and mutual understanding at all levels and is reinforced by robust people to people linkages and close economic and development partnership.