গৃহ মন্ত্ৰালয়
মোদী চৰকাৰে কেইবাটাও সন্ত্ৰাসবাদী আক্ৰমণৰ ভয়ংকৰ মাষ্টাৰমাইণ্ড মহম্মদ কাছিম গুজ্জাৰ ওৰফে ছলমান ওৰফে চুলেমানক সন্ত্ৰাসবাদী বুলি ঘোষণা কৰে
লস্কৰ-ই-তইবাৰ অপাৰেটিভ মহম্মদ কাছিম গুজ্জাৰ কেইবাটাও সন্ত্ৰাসবাদী আক্ৰমণৰ জৰিয়তে বহু লোকৰ মৃত্যুৰ বাবে দায়ী আৰু ভাৰতৰ বিৰুদ্ধে যুদ্ধ পৰিকল্পনাত জড়িত হৈ আহিছে
দেশৰ ঐক্য আৰু অখণ্ডতাৰ বিৰোধী কাম-কাজত জড়িত থকা যিকোনো লোকৰে কঠোৰভাৱে মোকাবিলা কৰা হ’ব
07 MAR 2024 5:18PM by PIB Guwahati
কেইবাটাও সন্ত্ৰাসবাদী আক্ৰমণৰ ভয়ংকৰ মাষ্টাৰমাইণ্ড মহম্মদ কাছিম গুজ্জাৰ ওৰফে ছলমান ওৰফে চুলেমানক ডেজিগনেটেড সন্ত্ৰাসবাদী বুলি ঘোষণা কৰিছে মোদী চৰকাৰে।
এক্স প্লেটফৰ্মত এটা পোষ্টত, গৃহমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়ে কয় যে “মোদী চৰকাৰে কেইবাটাও সন্ত্ৰাসবাদী আক্ৰমণৰ ভয়ংকৰ মাষ্টাৰমাইণ্ড মহম্মদ কাছিম গুজ্জাৰ ওৰফে ছলমান ওৰফে চুলেমানক নিৰ্দিষ্ট (ডেজিগনেটেড) সন্ত্ৰাসবাদী বুলি ঘোষণা কৰিছে। লস্কৰ-ই-তৈবা (লেট)ৰ এজন অপাৰেটিভ মহম্মদ কাছিম গুজ্জাৰে সন্ত্ৰাসবাদী আক্ৰমণৰ দ্বাৰা বহু লোকক নিধন আৰু আহত কৰাৰ লগতে ভাৰতৰ বিৰুদ্ধে যুদ্ধৰ পৰিকল্পনাত জড়িত হৈ আছে। ৰাষ্ট্ৰৰ ঐক্য আৰু অখণ্ডতাৰ বিৰোধী কাম-কাজত জড়িত হৈ থকা যিকোনো লোকক নিৰ্দয়ভাৱে মোকাবিলা কৰা হ’ব।”

Ministry of Home Affairs
Modi Government declares dreaded mastermind of several terror attacks Mohammad Qasim Gujjar alias Salman alias Suleman as a designated terrorist
An operative of Lashkar-e Taiba (LeT), Mohammad Qasim Gujjar has caused numerous deaths and injuries with terror attacks and is involved in planning war against Bharat
Anyone found involved in activities against the unity and integrity of the nation will be dealt with ruthlessly
07 MAR 2024 5:18PM by PIB Delhi
The Modi Government has declared the dreaded mastermind of several terror attacks Mohammad Qasim Gujjar alias Salman alias Suleman as a designated terrorist.
In a post on X Platform, the Home Minister’s Office said that “The Modi government has declared the dreaded mastermind of several terror attacks Mohammad Qasim Gujjar alias Salman alias Suleman as a designated terrorist. An operative of the Lashkar-e Taiba (LeT) Mohammad Qasim Gujjar has caused numerous deaths and injuries with terror attacks and is involved in planning war against Bharat. Anyone found involved in activities against the unity and integrity of the nation will be dealt with ruthlessly.”