য়ুমলৈ-কৈরৈ মন্ত্রালয়
কেন্দ্রগী হোম অমসুং কোওপরেসন মন্ত্রী শ্রী অমিত শাহনা ফ্রীদম ফাইতর অমসুং সোসিয়েল চেঞ্জগী লুচিংবা শ্রী কর্পুরী থাকুর জীবু মহাক্কী মপোক কুমওনদা সদ্ধাঞ্জলী কৎখ্রে
কর্পুরী জীনা মহাক্কী সামাজিক পুন্সীদা পুকচেল শেংবা অমসুং কত্থোকপগী খ্বাইদগী ৱাংবা স্তেন্দর্দশিং শেমগৎখি – শ্রী অমিত শাহ
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদী জীনা কর্পুরী থাকুর জীবু ভারত রত্নগা লোয়ননা ইকায় খুম্নদুনা মহাক্কী থবকপু মীয়ামদা খংহনখি
শোত্থরবা মীওইশিং অমসুং নুপীশিংগী অধিকারগীদমক কত্থোক্লবা থাকুর জীনা এজুকেসন সিস্তেমবু মীপুম খুদিংদা য়ৌহন্নবা মরুওইবা থবক তৌখি
17 FEB 2024 2:38PM by PIB Imphal
কেন্দ্রগী হোম অমসুং কোওপরেসন মন্ত্রী শ্রী অমিত শাহনা ফ্রীদম ফাইতর অমসুং সোসিয়েল চেঞ্জগী লুচিংবা শ্রী কর্পুরী থাকুর জীবু মহাক্কী মপোক কুমওনদা সদ্ধাঞ্জলী কৎখ্রে।
X প্লেতফোর্মদা মহাক্কী পোস্ততা, শ্রী অমিত শাহনা হায়খি মদুদি কর্পুরী জীনা মহাক্কী সামাজিক পুন্সীদা পুকচেল শেংবা অমসুং কত্থোকপগী খ্বাইদগী ৱাংবা স্তেন্দর্দশিং শেমগৎখি। মহাক্না হায়খি মদুদি পুন্সী চুপ্পা শোত্থরবা মীওইশিং অমসুং নুপীশিংগী অধিকারগীদমক কত্থোক্লবা থাকুর জীনা এজুকেসন সিস্তেমবু মীপুম খুদিংদা য়ৌহন্নবা মরুওইবা থবক তৌখি। শ্রী শাহনা হায়খি মদুদি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদী জীনা কর্পুরী থাকুর জীবু ভারত রত্নগা লোয়ননা ইকায় খুম্নদুনা মহাক্কী থবকপু মীয়ামদা খংহনখি।

Ministry of Home Affairs
Union Home Minister and Minister of Cooperation, Shri Amit Shah pays tributes to freedom fighter and leader of social change, Shri Karpoori Thakur ji on his birth anniversary
Karpoori ji set highest standards of honesty and sacrifice in his social life – Shri Amit Shah
Prime Minister Shri Narendra Modi ji has brought into light the works of Karpoori Thakur ji by honouring him with the Bharat Ratna
Dedicated to backward people and rights of women throughout his life, Thakur ji did important work to make education system accessible to all
17 FEB 2024 2:38PM by PIB Delhi
Union Home Minister and Minister of Cooperation, Shri Amit Shah pays tributes to freedom fighter and leader of social change, Shri Karpoori Thakur ji on his birth anniversary.
In his post on X platform, Shri Amit Shah said that Karpoori ji set highest standards of honesty and sacrifice in his social life. He said that Dedicated to backward people and rights of women throughout his life, Thakur ji carried out important works to make education system accessible to all. Shri Shah said that Prime Minister Shri Narendra Modi ji has brought into light the works of Karpoori Thakur ji by honouring him with Bharat Ratna.