প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রী ফেব্রুৱারি ১৯দা উত্তর প্রদেসতা চৎকনি
প্রধান মন্ত্রীনা শ্রী কালকি ধাম লাইশঙ শানবা উরেপ-উয়ুং তমগনি
য়ু.পি গ্লোবেল ইনভেস্তরস সম্মিৎ ২০২৩গী মরিশুবা ভুমি পুজন থৌরমদা প্রধান মন্ত্রীনা উত্তর প্রদেস শীনবা থুংনা প্রোজেক ১৪০০ হৌদোক্কনি
17 FEB 2024 8:45PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদী ফেব্রুৱারি ১৯,২০২৪ দা উত্তর প্রদেসতা চৎকনি।
অয়ুক্কী পুং ১০:৪৫ রোম তাবদা প্রধান মন্ত্রীনা সম্বাল জিলাদা শ্রী কালকি ধাম লাইশঙ শানবা উরেপ-উয়ুং তমগনি। প্রধান মন্ত্রীনা শ্রী কালকি ধাম লাইশঙগী নমুনাশু মাইখুম হাংদোক্কনি অমসুং থৌরম অদুদা মীয়ামদা ৱা ঙাংগনি। শ্রী কালকি ধাম নির্মন ত্রস্তনা শ্রী কালকি ধাম লাইশঙ শাগনি অমসুং মসিগী চিয়ার্মেন্না অচার্য়া প্রামোদ কৃষ্ণমনি। থৌরম অদুদা সাধুশিং, ধর্মগী লুচিংবশিং অমসুং অতোপ্পা শক্নাইরবশিং শরুক য়াগনি।
ফেব্রুৱারি ২০২৩দা পাংথোকখিবা য়ু.পি গ্লোবেল ইনভেস্তরস সম্মিৎ ২০২৩ মনুংদা শেন থাদনবা য়ানখিবা অদুগী মরিশুবা ভুমি পুজন থৌরমদা চাউরাক্না নুংথিল পুং ১:৪৫ রোম তাবা মতমদা প্রধান মন্ত্রীনা উত্তর প্রদেস শীনবা থুংনা প্রোজেক ১৪০০ হৌদোক্কনি। প্রোজেকশিং অদু মেনুফেকচরিং, রিনিউএবল ইনর্জি, আই.তি অমসুং আই.তি.ই.এস, চীঞ্জাক শেম-শাবা, হাওসিং অমসুং রিএল স্তেৎ, হোস্পিতেলিতি অমসুং হরাও-কুহ্মৈ, লাইরিক-লাইশু অমসুং অতৈ কয়া য়াওরি। শক্নাইরবা উদোগপতিশিং, মালেমগী অমসুং ভারতকী কম্পেনিশিংগী মকোক থোংবা লুচিংবশিং, এম্বেসেদরশিং অমসুং হায় কম্মিসন্নরশিং অমসুং অতোপ্পা শক্নাইরবা মীওইশিং য়াওনা মীওই ৫০০০ রোম থৌরম অদুদা শরুক য়াগনি।

Prime Minister's Office
PM to visit Uttar Pradesh on 19th February
PM to lay the foundation stone of Shri Kalki Dham Temple
PM to launch 14000 projects across Uttar Pradesh worth more than Rs 10 Lakh crore at fourth ground breaking ceremony of UP Global Investors Summit 2023
17 FEB 2024 8:45PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi will visit Uttar Pradesh on 19th February, 2024.
At around 10:30 AM, Prime Minister will lay the foundation stone of Shri Kalki Dham Temple in Sambhal district. Prime Minister will also unveil the model of Shri Kalki Dham Temple and address the gathering on this occasion. Shri Kalki Dham is being constructed by Shri Kalki Dham Nirman Trust whose chairman is Acharya Pramod Krishnam. The programme will be attended by many saints, religious leaders and other dignitaries.
At around 1:45 PM, Prime Minister will launch 14000 projects across Uttar Pradesh worth more than Rs 10 Lakh crore at the fourth ground breaking ceremony for investment proposals received during the UP Global Investors Summit 2023 (UPGIS 2023) held in February 2023. The projects relate to sectors like Manufacturing, Renewable Energy, IT & ITeS, Food Processing, Housing & Real Estate, Hospitality and Entertainment, Education, among others. The programme will be attended by about 5000 participants, including notable industrialists, representatives of top global and Indian companies, ambassadors and high commissioners and other distinguished guests.