প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ভর্চুএল ওইনা দুবাইগী জেবেল অলিদা ভারত মার্ত শানবা উরেপ-উয়ুং তমখ্রে
14 FEB 2024 3:48PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদী অমসুং উপ-রাস্ত্রপতি, প্রধান মন্ত্রী, দিফেন্স মিনিস্তর অমসুং দুবাইগী লৈঙাকপা ইকায়খুম্নরবা সৈখ মোহমদ বিন রসিদ অল মাকতুমনা ফেব্রুৱারি ১৪,২০২৪ দা দি.পি ৱার্ল্দনা দুবাইগী জেবেল অলি ফ্রি ত্রেদ জোন্দা শাগদবা ভারত মার্তকী উরেপ-উয়ুং তম্বা ভর্চুএল ওইনা পাংথোকখ্রে।
জেবেল অলি হিথাংফমগী মরুওইবা মফম অমসুং চৎথোক-চৎশিনগী খুদোংচাবা অসি শীজিন্নদুনা ভারত মার্তনা ভারত-য়ু.এ.ইগী লৈবাক অনিগী ললোন-ইতিক মখা তানা চাউখৎহনগনি হায়বগী থাজবা লুচিংবা অনিনা থমখি। প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি ভারতকী মাইক্রো, স্মোল অমসুং মেদিয়ম সেক্তরশিংগী পোৎথোকশিং মপান্দা থাদোকপদা ভারত মার্তনা মরুওইবা থৌদাং অমা লৌগনি অমসুং মসিনা গল্ফ, নোংচুপ এসিয়া, অফ্রিকা অমসুং য়ুরেসিয়াদা মালেমগী পোৎ লৈরিবা মীওইশিং য়ৌহনবদা কান্নরবা মফম অমা ওইরগনি।

Prime Minister's Office
Virtual foundation stone laying of Bharat Mart in Jebel Ali, Dubai
14 FEB 2024 3:48PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi and His Highness Sheikh Mohamed bin Rashid Al Maktoum, Vice President, Prime Minister, and the Ruler of Dubai, virtually laid the foundation stone of Bharat Mart at Jebel Ali Free Trade Zone in Dubai to be built by DP World, on 14 February 2024.
The two leaders expressed confidence that Bharat Mart will propel India-UAE bilateral trade further by leveraging Jebel Ali Port’s strategic location and strength in logistics. Prime Minister said that Bharat Mart has the potential to play an important role in promoting exports of the micro, small and medium sectors of India by providing them an effective platform to reach out to international buyers in the Gulf, West Asia, Africa, and Eurasia.