প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রী গান্ধী স্মৃতিদা লাইশোন থৌরম শরুক য়াখ্রে
30 JAN 2024 10:19PM by PIB Imphal
ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মহাত্মা গান্ধী নিংশিংবা ওইনা গান্ধী স্মৃতিদা পাংথোকপা লাইশোন থৌরম অমা শরুক য়াখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি;
“ঙসি নুমিদাংৱাইরমদা লাইশোন থৌরম অমা শরুক য়াখি। ঐখোয়গী লৈবাক্কীদমক মহাত্মা গান্ধীগী মঙলানশিং মঙফান্নবা মাইকৈদা ঐখোয় মতম পুম্নমক্তা থবক তৌগনি”।

Prime Minister's Office
PM attends prayer meeting at Gandhi Smriti
30 JAN 2024 10:19PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi today attended a prayer meeting in remembrance of Mahatma Gandhi at Gandhi Smriti.
The Prime Minister posted on X :
"Attended a prayer meeting earlier this evening. We will always work towards realising Mahatma Gandhi's dream for our nation."