Prime Minister's Office
PM Awas transforms the life of tea garden worker in Tripura
PM interacts with Arjun Singh of West Tripura
27 DEC 2023 2:16PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi today interacted with beneficiaries of the Viksit Bharat Sankalp Yatra via video conferencing. The Prime Minister also addressed the gathering on the occasion.
Thousands of beneficiaries of Viksit Bharat Sankalp Yatra from across the country joined the event. The programme was joined by Union Ministers, MPs, MLAs and local level representatives.
The Prime Minister interacted with the beneficiaries. Shri Arjun Singh, a tea garden worker of Tripura who is a beneficiary of PM Awas, Ujjwala, free toilet, his life transformed as he shifted from a kacha ghar to pucca house after availing 1.3 lakh rupees assistance and shifted from chulha to gas stove. He informed the Prime Minister about the enthusiasm about the Modi Ki guarantee ki Gadi in his village and nearby areas. The Prime Minister expressed satisfaction that beneficiaries are getting the benefits of the government schemes without much hassle.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম অৱাসনা ত্রিপুরাদা চা থাবা মফমশিংগী শিন্মীশিংগী পুন্সিদা অওনবা পুরক্লে প্রধান মন্ত্রীনা ৱেস্ত ত্রিপুরাগী অর্জুন সিংহগা ৱারি শানখ্রে
27 DEC 2023 2:16PM by PIB Imphal
ঙসি ভিদিও কনফরেন্সকী খুৎথাংদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা বিকসিত ভারত সংকল্প যাত্রাগী বেনিফিসরিশিংগা ৱারি শান্নখ্রে। থৌরম অদুদা তিনখিবা মীয়ামদা প্রধান মন্ত্রীনা ৱা ঙাংখি।
লৈবাক শীনবা থুংনা লৈরিবা বিকসিত ভারত সংকল্প যাত্রাগী বেনিফিসরি লিশিং কয়া থৌরম অসিদা শরুক য়াখি। থৌরম অদুদা য়ুনিয়ন মিনিস্তরশিং, এম.পিশিং, এম.এল.এশিং অমসুং পঞ্চায়তকী মীহুৎশিংশু শরুক য়াখি।
প্রধান মন্ত্রীনা বেনিফিসরিশিংগা উনখ্রে। শ্রী অর্জুন সিংহ, পি.এম অৱাস, উজৱালা, তোইলেতকী কান্নবা ফংলবা ত্রিপুরাগী চা থাফমদা থবক শুবা শিন্মী অমনি, লুপা লাখ ১.৩গী মতেং ফংলবা মতুংদা লৈবাক্কী য়ুম অমদগী পাক্কাগী য়ুমদা হোংজিন্দুনা মহাক্কী পুন্সি অওনবা পুরক্লে অমসুং লৈরংদা চাক থোংলম্বদগী গ্যাস স্তোপতা চাক থোংলে। মহাক্কী খুঙ্গং অমসুং অনকপা মফমশিংদা মোদী কি গরেন্তি কি গারিগী হরাওবগী মতাংদা মহাক্না প্রধান মন্ত্রীদা পাউদমখি। অৱাবা অমতা য়াওদনা বেনিফিসরিশিংনা সরকারগী স্কিমশিংগী কান্নবশিং ফংবদা প্রধান মন্ত্রীনা অপেনবা ফোঙদোকখি।