Prime Minister's Office
PM congratulates Goans on Zuari Bridge being fully operational
23 DEC 2023 4:39PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, congratulated the people of Goa on the occasion of the Zuari Bridge being fully operational today.
He said the bridge will boost tourism and commerce by improving connectivity.
The Prime Minister posted on X:
"Congratulations to the people of Goa on the Zuari Bridge being fully operational! This key project will improve connectivity between northern and southern Goa thus boosting tourism and commerce in the times to come."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
জুয়ারি থোং মপুংফানা শীজিন্নবদা প্রধান মন্ত্রীনা গৱাগী মীয়াম থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
23 DEC 2023 4:39PM by PIB Imphal
জুয়ারি থোং মপুংফানা শীজিন্নবদা ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা গৱাগী মীয়াম থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
মহাক্না হায়খি লম্বী-থোং ফগৎহন্দুনা থোং অসিনা তুরিজম অমসুং ললোন-ইতিক চাউখৎহল্লগনি।
এক্সতা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“জুয়ারি থোং মপুংফানা শীজিন্নবদা গৱাগী মীয়াম থাগৎপা ফোঙদোকচরি। মসিগী মরুওইবা প্রোজেক অসিনা অৱাং থংবা গৱা অমসুং খা থংবা গৱাগী মরক্তা চৎথোক-চৎশিন ফগৎহল্লগনি অমসুং তুংদা তুরিজম অমসুং ললোন-ইতিক চাউখৎহল্লগনি”।