হ্যুমেন রিসোর্স চাউখৎ-থৌরাংগী মন্ত্রালয়
কাশী তমিল সঙ্গমম ফেস II গী তমিল ওজাশিং ৱারানসীদা থুংখ্রে
19 DEC 2023 6:58PM by PIB Imphal
ওজাশিং য়াওবা কাশী তমিল সঙ্গমম ফেস II গী তমিল দেলিগেসনগী অনিসুবা বেচ (য়মুনা তুরেলদগী লৌরগা মিংথোনবা) ঙসি ৱারানসীদা থুংখ্রে অমসুং স্তেত (ইন্দিপেন্দেন্ত চার্জ), স্তাম্প অমসুং কোর্ত ফী, রেজিস্ত্রেসনগী মন্ত্রী শ্রী রৱীন্দ্র জেস্বালনা স্তেসন্দা তরাম্না ওকখি।
BHU না নমো ঘাত্তা ২০ দিসেম্বরদা একাদমিক একচেঞ্জ প্রোগ্রাম অমসু শিনলি মসিদা BHU গী ওজাশিং অমসুং সাউথতগী মখোয়গী কাউন্তরপার্তশিংনা মরু ওইবা খন্না নৈনবশিংদা শরুক য়াগনি।
মখোয়না সহর অসিদা লৈরিঙৈ মতমদা, গ্রুপ অসিনা তমিল নাদু অমসুং উত্তর প্রদেশ অনিগী নাৎ অমসুং কলাগী মশক অমা উবা ফংগনি। মখোয়না ৱারানসীদা কাশী ৱীশ্বানাথ মন্দির, ভাইরাৱ মন্দির, হনুমান ঘাতনচিংবদা কোইগনি অমসুং সার্নাথ, প্রয়াগরাজ অমসুং অয়োধ্যাদা কোইগনি।

Ministry of Education
Tamil teachers group of Kashi Tamil Sangamam Phase II reaches Varanasi
19 DEC 2023 6:58PM by PIB Delhi
The second batch of the Tamil delegation of Kashi Tamil Sangamam II comprising teachers (named after the sacred river Yamuna) reached Varanasi today and was warmly greeted at the station by the Minister of State (Independent Charge), Stamp and Court Fee, Registration Shri Ravindra Jaiswal.
An academic exchange programme has also been planned by the BHU at Namo Ghat on 20th December where teachers from BHU and their counterparts from the South will participate in meaningful discussions.
During their stay in the city, the group will get a glimpse of the art and culture of both Tamil Nadu and Uttar Pradesh. They will visit Kashi Vishwanath temple, Kaal Bhairav temple, Hanuman Ghat, etc. in Varanasi and will visit Sarnath, Prayagraj and Ayodhya.