Ministry of Defence
EMPLOYMENT SEMINAR/JOB FAIR FOR EX-SERVICEMEN
15 DEC 2023 3:04PM by PIB Delhi
The Directorate General of Resettlement (DGR) has conducted a Job Fair at Dundahera Military Station, Gurugram on November 23, 2023 with the aim and objective of Outreach to generate more job opportunities for ex-servicemen. A total of 33 Companies participated in the Job Fair and 1,326 job opportunities were offered to ex-servicemen by the participating companies.
A total of 1,139 ex-servicemen have been shortlisted for various jobs by companies for further interviews and document verification as per company selection process. Seven more DGR Employment Seminars/Job Fairs are proposed for the Financial Year 2023-24 pan India at Chandigarh, Vishakhapatnam, Alwar, Pune, Mumbai, Indore and Lucknow.
This information was given by Raksha Rajya Mantri Shri Ajay Bhatt in a written reply to Shri Sanjay Sadashivrao Mandlik and others in the Lok Sabha today.

ঙাকশেল মন্ত্রালয়
এক্স-সর্ভিস্মেনশিংগীদমক ইমপ্লোইমেন্ত সেমিনার/ জোব ফেয়র
15 DEC 2023 3:04PM by PIB Imphal
দিরেক্তোরেৎ জেনেরেল ওফ রিসেতলমেন্ত (DGR) না নোভেম্বর ২৩, ২০২৩ দা গুরুগ্রামদা লৈবা দুন্দাহেরা মিলিতরী স্তেসন্দা থবক্তগী পোথারবশিংগীদমক অহেনবা থবক্কী খুদোংচাবশিং পীনবগী পান্দমগা লোয়ননা জোব ফেয়র অমা পাংথোকখ্রে। জোব ফেয়র অসিদা পুন্না কম্পেনী ৩৩ না শরুক য়াখি অমসুং শরুক য়ারিবা কম্পেনীশিং অদুনা থবক্তগী পোথারবা মীওইশিংদা থবক্কী খুদোংচাবা ১,৩২৬ পীখি।
কম্পেনীশিং অদুনা অপুনবা থবক্তগী পোথারবা মীওই ১,১৩৯ বু কম্পেনীগী খনবগী থৌরাংগী মতুং ইন্না মখল কয়াগী থবকশিংগীদমক মখা তাবা ইন্তর্ভ্যুশিং অমসুং দোক্যুমেন্ত ভেরিদিকেসন তৌনবা শোর্তলিস্ত তৌখি। অহেনবা DGR ইমপ্লোইমেন্ত সেমিনার/জোব ফেয়র তরেৎ অমসু ফাইনান্সিএল য়র ২০২৩-২৪ পান ইন্দিয়াগীদমক চন্দীগর, ভিশাখাপত্তনম, অলৱর, পুনে, মুম্বই, ইন্দৌর অমসুং লখনউদা পাংথোক্নবা প্রোপোজ তৌরি।
ই-পাউ অসি ঙসি লোক সভাদা রকশা রাজ্য মন্ত্রী শ্রী অজয় ভত্তনা শ্রী সঞ্জয় সদাশিভরাও মান্দলিক অমসুং অতোপ্পশিংদা অইবা পাউখুম ওইনা পীখি।