প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না দিসেম্বর 9দা বিক্ষিৎ ভারত সঙ্কল্প য়াত্রাগী বেনিফিসরীশিংগা লোয়ননা ৱারী শাগনি
প্রোগ্রাম অসিদা লৈবাক শিনবা থুংবদগী বিক্ষিৎ ভারত সঙ্কল্প য়াত্রাগী বেনিফিসরী লিশিং কয়াগা ভর্চুএল ওইনা ৱারী শাগনি
07 DEC 2023 7:58PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা দিসেম্বর 9, 2023গী নুমিৎ য়ুংবা মতুং পুং 12:30 তারকপা মতমদা ভিদিও কনফরেন্সকী থোংদা বিক্ষিৎ ভারত সঙ্কল্প য়াত্রা (VBSY)গী বেনিফিসরীশিংগা লোয়ননা ৱারী শাগনি। প্রধান মন্ত্রীনা থৌরম অসিদা তিল্লিবা মীয়ামদা ৱা ঙাংগনি।
প্রোগ্রাম অসিদা লৈবাক শিনবা থুংবদগী বিক্ষিৎ ভারত সঙ্কল্প য়াত্রাগী বেনিফিসরী লিশিং কয়ানা ভর্চুএল ওইনা শরুক য়াগনি। লৈবাক শিনবা থুংবদগী VBSY ভেন লিশিং অনি হেনবা, কৃঋি বিজ্ঞান কেন্দ্র (KVK) অমসুং কম্মন সর্ভিস সেন্তর (CSC) লিশিং কয়ানা প্রোগ্রাম অসিদা শরুক য়াগনি। মশিং য়াম্লবা কেন্দ্র মন্ত্রীশিং, MPশিং, MLAশিং অমসুং লোকেল লেবেলগী মীহুৎশিংনসু প্রোগ্রাম অসিদা শরুক য়াগনি।
বিক্ষিৎ ভারত সঙ্কল্প য়াত্রা অসি অকক্নবা মতমগী মনুংদা তার্গেতেদ বেনিফিসরী পুম্নমক্তা স্কিমশিংগী কান্নবশিং ফংহন্দুনা সরকারগী ফ্লেগশিপ স্কিমশিংগী সেচুরেসন ফংনবা পান্দমগা লোয়ননা লৈবাক শিনবা থুংবদা চত্থরি।

Prime Minister's Office
PM to interact with beneficiaries of Viksit Bharat Sankalp Yatra on 9th December
Programme will be joined virtually by thousands of Viksit Bharat Sankalp Yatra beneficiaries from across the country
07 DEC 2023 7:58PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi will interact with beneficiaries of the Viksit Bharat Sankalp Yatra (VBSY) on 9th December, 2023 at 12:30 PM via video conferencing. Prime Minister will address the gathering on the occasion.
The programme will be joined virtually by thousands of Viksit Bharat Sankalp Yatra beneficiaries from across the country. More than two thousand VBSY vans, thousands of Krishi Vigyan Kendras (KVKs) and Common Service Centres (CSCs) from across the country will also be connected during the programme. A large number of Union Ministers, MPs, MLAs and local level representatives will also join the programme.
Viksit Bharat Sankalp Yatra is being undertaken across the country with the aim to attain saturation of flagship schemes of the government through ensuring that the benefits of these schemes reach all targeted beneficiaries in a time bound manner.