প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা সর্দার পতেলবু মহাক কুমওন লাকপদা নীংশিংখ্রে
31 OCT 2023 8:07AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা সর্দার পতেলগী মপোক কুমওন্দা মহাক্কী মফমদা ইকায় খুম্নবা উৎখ্রে। মহাক্কী নম্থবা য়াদবা ইথিল, মিৎয়েং শান্না ৱা ঙাঙবা হৈবগী মতৌ অমসুং মীয়ামগা মান্নদবা মওংদা খোঙফম চেৎপগী মতৌনা লৈবাক্কী লাইবক শেমখিবনি হায়না শ্রী মোদীনা হায়খি।
প্রধান মন্ত্রীনা Xতা অসুম্না পোস্ত তৌখিঃ
“সর্দার পতেলগী মপোক কুমওন লাকপদা, লৈবাক্কী লাইবক লেপখিবদা চেনখিবা মহাক্কী নম্থবা য়াদবা ইথিল, মিৎয়েং শান্না ৱা ঙাঙবা হৈবগী মতৌ অমসুং মীয়ামগা মান্নদবা মওংদা খোঙফম চেৎপগী মতৌবু ঐখোয়না নীংশিংলি। মহাক্না লৈবাকপু অমত্তা ওইনবা হোৎনখিবা থোওংশিংনা ঐখোয়বু ঙসি ফাওবা লমজিংলি। মহাক্না তৌবীরম্বা সেবা খুদিংগী ঐখোয়না মহাক্কী মফমদা লমন তোনশিল্লবনি”।

Prime Minister's Office
Prime Minister remembers Sardar Patel on his Jayanti
31 OCT 2023 8:07AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has paid tributes to Sardar Patel on his Jayanti. Shri Modi said that with his indomitable spirit, visionary statesmanship and the extraordinary dedication Sardar Patel shaped the destiny of our nation.
In a X post, the Prime Minister said;
“On the Jayanti of Sardar Patel, we remember his indomitable spirit, visionary statesmanship and the extraordinary dedication with which he shaped the destiny of our nation. His commitment to national integration continues to guide us. We are forever indebted to his service.”