প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা রাকেশ ভাইরাবু এসিয় পেরা গেম্সতা নুপাগী 1500m – T46 ইভেন্ততা শেঞ্জেংগী তক্মান লৌরকপদা নুংঙাইবা ফোঙদোকখ্রে
24 OCT 2023 8:44PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা রাকেশ ভাইরাবু ঙসি এসিয় পেরা গেম্সতা নুপাগী 1500m – T46 ইভেন্ততা শেঞ্জেংগী তক্মান লৌরকপদা নুংঙাইবা ফোঙদোকখ্রে
প্রধান মন্ত্রীনা X তা পোস্ত তৌখিঃ
"রাকেশ ভাইরানা নুপাগী 1500m – T46 ইভেন্ততা লুপাগী তক্মান লৌরকপদা নুংঙাইবা ফোঙদোকচরি! অদুগুম্বা নীংথিরবা পারফোর্মেন্স অসি মহাক্কী কত্থোকপা অমসুং হোৎনবা কনবগী মহৈনি।"

Prime Minister's Office
PM congratulates Rakesh Bhaira for winning bronze in Men's 1500m-T46 event at Asian Para Games
24 OCT 2023 8:44PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, today congratulated Rakesh Bhaira for securing a bronze medal in the Men's 1500m-T46 event at the Asian Para Games.
The Prime Minister posted on X:
"Congratulations to Rakesh Bhaira for the stellar Bronze Medal win in the Men's 1500m-T46 event!
This excellent performance is a result of his dedication and hard work."