Prime Minister's Office
PM to interact with and address the contingent of Indian athletes who participated in the Asian Games 2022 on 10th October
09 OCT 2023 1:28PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi will interact with and address the contingent of Indian athletes who participated in the Asian Games 2022 at around 4:30 PM on 10th October, 2023 at Major Dhyan Chand Stadium, New Delhi.
The programme is an endeavour by the Prime Minister to congratulate the athletes for their outstanding achievement at the Asian Games 2022 and to motivate them for future competitions. India won a total of 107 medals, including 28 gold medals in Asian Games 2022. This is India's best performance in the Asian Games in terms of total number of medals won.
The program will be attended by the athletes of the Indian contingent for the Asian Games, their coaches, officials from the Indian Olympic Association, representatives of National Sports Federations, along with officials from the Ministry of Youth Affairs & Sports.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা ওক্তোবর ১০দা এসিয়ান গেমস ২০২২দা শরুক য়াখিবা ভারতকী শান্নরোয়শিংগা উনগনি অমসুং ৱা ঙাংগনি
09 OCT 2023 1:28PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ওক্তোবর ১০,২০২৩গী নুংথিল পুং ৪:৩০ রোম তাবদা নিউ দিল্লিগী মেজর ধ্যাচান্দ স্তদিয়মদা এসিয়ান গেমস ২০২২দা শরুক য়াখিবা ভারতকী শান্নরোয়শিংগা উনগনি অমসুং ৱা ঙাংগনি।
এসিয়ান গেমসতা মখোয়গী অখন্নবা মাইপাকপা অদুগীদমক শান্নরোয়শিং থাগৎপা ফোঙদোক্নবা প্রধান মন্ত্রীনা লমজিংদুনা থৌরম অসি পাংথোক্কদবনি অমসুং তুংগী কম্পিতিসনশিংগীদমক মখোয় পুক্নিং থৌগৎকনি। এসিয়ান গেমস ২০২২দা ভারতনা সনাগী মেদল ২৮ য়াওনা অপুনবা মেদল ১০৭ ফংখি। হন্দক্কী এসিয়ান গেমস অসি ভারতনা মেদল মশিং খ্বাইদগী য়াম্না ফংবা গেমসনি।
এসিয়ান গেমসগী ভারত কন্তিনজেন্তগী শান্নরোয়শিং, মখোয়গী কোচশিং, ইন্দিয়ান ওলেম্পিক এসোসিএসনগী ওফিসিএলশিং, নেসনেল স্পোর্তস ফেদেরেসনশিংগী মীহুৎশিং অমসুং য়ুথ এফেয়ার্স অমসুং স্পোর্তস মিনিস্ত্রিগী ওফিসিএলশিং থৌরম অসিদা শরুক য়াগনি।