প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
এসিয়ান গেমসতা ব্রোঞ্জ মেদল ফংলকপদা প্রধান মন্ত্রীনা রেস্তলর সেরাৱাত থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
06 OCT 2023 10:04PM by PIB Imphal
ঙসি এসিয়ান গেমসতা ব্রোঞ্জ মেদল ফংলকপদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা রেস্তলর সেরাৱাত থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
ঙসি এসিয়ান গেমসতা কেজি ৫৭ কাংলুপ্তা নুপাগী রেস্তলিংদা ব্রোঞ্জ মেদল ফংলকপদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা রেস্তলর সেরাৱাত থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
এক্সতা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“কেজি ৫৭ কাংলুপ্তা নুপাগী রেস্তলিংদা ব্রোঞ্জ মেদল ফংলকপদা সেরাৱাত থাগৎপা ফোঙদোকচরি!”
মহাক্কী অখন্নবা তেক্নিক উৎতুনা মাইপাকপা পুরকপা অসি মহাক্কী থবক কনবা অমসুং ত্রেনিংগী খুদম অমনি”।

Prime Minister's Office
PM congratulates wrestler Aman Sherawat for winning bronze at Asian Games
06 OCT 2023 10:04PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, congratulated wrestler Aman Sherawat for winning a bronze medal in the Men's Wrestling 57 kg category at the Asian Games today.
He praised Sherawat's exceptional display of technique, leading to the amazing feat.
The Prime Minister posted on X:
"Many congratulations to Aman Sehrawat for clinching the Bronze Medal in the Men's Wrestling 57kg category!
His exceptional display of technique led to this amazing feat, a testament to his hard work and training."