Prime Minister's Office
PM celebrates Gold Medal by Jyothi Surekha Vennam and Ojas in Archery Mixed Team Compound event at Asian Games 2022
04 OCT 2023 12:52PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Jyothi Surekha Vennam and Ojas on winning the Gold medal in Archery Mixed Team Compound event at Asian Games 2022 in Hangzhou.
The Prime Minister posted on X:
“First Gold Medal in Archery at the Asian Games!
Well done Jyothi Surekha Vennam and Ojas, for hitting the bullseye in the Mixed Team Compound event, leading to a perfect podium finish. Their exceptional skill, precision and teamwork has ensured great results. Congrats to them.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
এসিয়ান গেমস ২০২২ দা আর্চরি মিক্স তিম কম্পাউন্দ ইভেন্তদা জয়তি সুরেখা বেনাম অমসুং ওজাসনা সনাগী মেদল ফংলকপদা প্রধান মন্ত্রীনা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
04 OCT 2023 12:52PM by PIB Imphal
হাংঝৌ এসিয়ান গেমস ২০২২ দা আর্চরি মিক্স তিম কম্পাউন্দ ইভেন্তদা জয়তি সুরেখা বেনাম অমসুং ওজাসনা সনাগী মেদল ফংলকপদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
এক্সতা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“এসিয়ান গেমসতা আর্চরিদা অহানবা সনাগী মেদল ফংলে!
মিক্স তিম কম্পাউন্দ ইভেন্তদা বুসলসআইদা পান্দুনা জয়তি সুরেখা বেনাম অমসুং ওজাসনা ফজনা শান্নদুনা মপুংফানা পোদিয়ম য়ৌবা ঙমখ্রে। মখোয়গী অখন্নবা হৈথোই-শিংথোইবা, খুৎ চুম্বা অমসুং তিমৱার্কনা অফবা ফল ফংলে। মখোয় থাগৎচরি”।