Prime Minister's Office
PM celebrates Gold Medal by Jyothi Surekha Vennam and Ojas in Archery Mixed Team Compound event at Asian Games 2022
04 OCT 2023 12:52PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Jyothi Surekha Vennam and Ojas on winning the Gold medal in Archery Mixed Team Compound event at Asian Games 2022 in Hangzhou.
The Prime Minister posted on X:
“First Gold Medal in Archery at the Asian Games!
Well done Jyothi Surekha Vennam and Ojas, for hitting the bullseye in the Mixed Team Compound event, leading to a perfect podium finish. Their exceptional skill, precision and teamwork has ensured great results. Congrats to them.”

ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଏସୀୟ କ୍ରୀଡା ୨୦୨୨ ରେ ତୀରନ୍ଦାଜୀ ମିଶ୍ରିତ ଦଳ କମ୍ପାଉଣ୍ଡ ପ୍ରତିଯୋଗିତାରେ ଜ୍ୟୋତି ସୁରେଖା ଭେନ୍ନମ୍ ଏବଂ ଓଜସ୍ ଜିତିଥିବା ସ୍ୱର୍ଣ୍ଣ ପଦକକୁ ନେଇ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଉତ୍ସବ ପାଳନ କରିଛନ୍ତି
04 OCT 2023 12:52PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଜ୍ୟୋତି ସୁରେଖା ଭେନ୍ନମ୍ ଏବଂ ଓଜସ୍‌ଙ୍କୁ ହାଙ୍ଗଜୋ ଠାରେ ଚାଲିଥିବା ଏସୀୟ କ୍ରୀଡା ୨୦୨୨ ରେ ତୀରନ୍ଦାଜୀ ମିଶ୍ରିତ ଦଳ କମ୍ପାଉଣ୍ଡ ପ୍ରତିଯୋଗିତାରେ ସ୍ୱର୍ଣ୍ଣ ପଦକ ଜିତିଥିବାରୁ ଅଭିନନ୍ଦନ ଜଣାଇଛନ୍ତି ।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ X ରେ ପୋଷ୍ଟ କରିଛନ୍ତି
“ଏସୀୟ କ୍ରୀଡାରେ ତୀରନ୍ଦାଜରେ ପ୍ରଥମ ସ୍ୱର୍ଣ୍ଣ ପଦକ!
ଜ୍ୟୋତି ସୁରେଖା ଭେନ୍ନମ୍ ଏବଂ ଓଜସ୍ ଙ୍କୁ ଅନେକ ଅନେକ ଶୁଭେଚ୍ଛା, ଯେଉଁମାନେ ତୀରନ୍ଦାଜୀ ମିକ୍ସଡ୍ ଟିମ୍ କମ୍ପାଉଣ୍ଡ୍ ପ୍ରତିଯୋଗିତାରେ ଭଲ ପ୍ରଦର୍ଶନ କରିଛନ୍ତି, ଯାହା ଏକ ଉପଯୁକ୍ତ ପୋଡିୟମ୍ ସମାପ୍ତି ଦେଇଛି । ସେମାନଙ୍କର ଅସାଧାରଣ କୌଶଳ, ସଠିକତା ଏବଂ ଦଳଗତ କାର୍ଯ୍ୟ ବହୁତ ଭଲ ଫଳାଫଳକୁ ନିଶ୍ଚିତ କରିଛି । ସେମାନଙ୍କୁ ଅଭିନନ୍ଦନ ।