প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
এসিয়ান গেমসতা নু্পীগী মিতর ৩০০০গী স্তেপলচেসতা সিলভর ফংলকপদা প্রধান মন্ত্রীনা পারুল চৌধরি থাগৎপা ফোঙদোখ্রে
02 OCT 2023 9:29PM by PIB Imphal
এসিয়ান গেমসতা নু্পীগী মিতর ৩০০০গী স্তেপলচেসতা সিলভর ফংলকপদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা পারুল চৌধরি থাগৎপা ফোঙদোখ্রে।
এক্স পোস্ত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“এসিয়ান গেমসতা নু্পীগী মিতর ৩০০০গী স্তেপলচেসতা পারুল চৌধরিনা অখন্নবা সিলভর অমা ফংলে!
মহাক্কী কৎথোকপা অমসুং হোৎনবা কনবগী মহৈ চারে। তশেংনা ভারত হরাওরে। মহাক থাগৎপা ফোঙদোক্লি অমসুং তুংগী থবক-থৌরমশিংগীদমক মহাক্কী মফমদা য়াইফ-পাউজেল পীজরি”।

Prime Minister's Office
PM Celebrates Silver for Parul Chaudhary in the women's 3000m steeplechase at the Asian Games
02 OCT 2023 9:29PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Parul Chaudhary for silver medal in in the women's 3000m steeplechase at the Asian Games.
The Prime Minister posted on X :
"An outstanding Silver for Parul Chaudhary in the women's 3000m steeplechase at the Asian Games!
Her dedication and hard work have truly paid off. India is truly elated. Congrats to her and best wishes for the endeavours ahead."