প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
এছিয়ান গেমছ ২০২২ ত ১০ মিটাৰ এয়াৰ পিষ্টল মিক্সড টীম ইভেণ্টত ৰূপৰ পদক লাভ কৰা ভাৰতীয় দলক শুভেচ্ছা প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
30 SEP 2023 1:16PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে হাংঝৌত অনুষ্ঠিত এছিয়ান গেমছ ২০২২ ত অনুষ্ঠিত ১০ মিটাৰ এয়াৰ পিষ্টল মিক্সড টীম ইভেণ্টত ৰূপৰ পদক অৰ্জন কৰাৰ বাবে সৰবজ্যোত সিং আৰু দিব্যা টিএছক অভিনন্দন জ্ঞাপন কৰে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে এক্সত পোষ্ট কৰিছে:
“এছিয়ান গেমছ ২০২২ত অনুষ্ঠিত ১০ মিটাৰ এয়াৰ পিষ্টল মিক্সড টীম ইভেণ্টত ৰূপৰ পদক জয় কৰাৰ বাবে সৰবজ্যোত সিং আৰু দিব্যা টিএছক লৈ গৌৰৱান্বিত। তেওঁলোকৰ সফলতাৰ বাবে মই তেওঁলোকক অভিনন্দন জনাইছো। তেওঁলোকৰ প্ৰতিভা, নিষ্ঠা আৰু দলবদ্ধ কাম ভাৰতৰ যুৱপ্ৰজন্মৰ বাবে প্ৰশংসনীয় আৰু অনুপ্ৰেৰণাদায়ক।”

Prime Minister's Office
PM celebrates Silver medal in 10m Air Pistol Mixed team at Asian Games 2022
30 SEP 2023 1:16PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Sarabjot Singh and Divya TS for winning the Silver medal in the 10m Air Pistol Mixed team event at the Asian Games 2022 in Hangzhou.
The Prime Minister posted on X:
“Proud of Sarabjot Singh and Divya TS for winning the Silver medal in the 10m Air Pistol Mixed team event at the Asian Games 2022. I congratulate them for their accomplishment. Their talent, dedication and teamwork are commendable and motivating for the youth of India.”