Prime Minister's Office
PM celebrates Silver medal in 10m Air Pistol Mixed team at Asian Games 2022
30 SEP 2023 1:16PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Sarabjot Singh and Divya TS for winning the Silver medal in the 10m Air Pistol Mixed team event at the Asian Games 2022 in Hangzhou.
The Prime Minister posted on X:
“Proud of Sarabjot Singh and Divya TS for winning the Silver medal in the 10m Air Pistol Mixed team event at the Asian Games 2022. I congratulate them for their accomplishment. Their talent, dedication and teamwork are commendable and motivating for the youth of India.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
এসিয়ন গেম্স 2022গী 10m এয়র পিস্তোল মিক্স তীমদা সিলভর মেদল লৌরকপদা পি.এম.না নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে
30 SEP 2023 1:16PM by PIB Imphal
হাংঝৌদা হৌজিক চত্থরিবা এসিয়ন গেম্স 2022গী 10m এয়র পিস্তোল মিক্স তীমদা ইভেন্ততা সিলভর মেদল লৌরকপগীদমক্তা প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা সরবজোৎ সিংহ অমসুং দিব্যা TSপু থাগৎপা ফোংদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা Xতা অসুম্না পোস্ত তৌখি:
“এসিয়ন গেম্স 2022গী 10m এয়র পিস্তোল মিক্স তীমদা ইভেন্ততা সিলভর মেদল লৌরকপগীদমক্তা সরবজোৎ সিংহ অমসুং দিব্যা TSকীদমক্তা চাউথোকচরি। মখোয়গী মায় পাকপসিদা ঐহাক্না মখোয়বু থাগৎচরি। মখোয়গী তেলেন্ত, হোৎনবা কনবা অমসুং তীমৱর্ক অসি শীংথানীংঙাইনি অমসুং মসিনা ভারতকী নহাশিংদা ইথিল পীগনি”।