প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
মালেমগী লুচিংবশিংগী মফমদগী চন্দ্রয়ান-3না মায় পাকপগী থাগৎ ৱারোল কয়া প্রধান মন্ত্রীনা ফংখ্রে
24 AUG 2023 11:45PM by PIB Imphal
চন্দ্রয়ান-3না থাগী লৈমায়দা মায় পাক্না তাখিবদা মালেমগী লুচিংবা কয়ানা ভারত্তা থাগৎ ৱারোল কয়া পীনরকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা Xতা পাউখুম পীদুনা মখোয়গী য়াইফ পাউজেল কয়াগীদমক্তা থাগৎপা ফোংদোকখি।
প্রধান মন্ত্রীনা Xতা পোস্ত তৌখিবা য়ুনাইতেদ স্তেৎসকী উপ-রাস্ত্রপতিগী থাগৎ ৱারোলগী পাউখুমঃ
প্রধান মন্ত্রীনা Xতা পোস্ত তৌখিবা মোরিসসকী প্রধান মন্ত্রীগী থাগৎ ৱারোলগী পাউখুমঃ
প্রধান মন্ত্রীনা Xতা পোস্ত তৌখিবা ইতালীগী প্রধান মন্ত্রীগী থাগৎ ৱারোলগী পাউখুমঃ
প্রধান মন্ত্রীনা Xতা পোস্ত তৌখিবা জাপানগী প্রধান মন্ত্রীগী থাগৎ ৱারোলগী পাউখুমঃ
প্রধান মন্ত্রীনা Xতা পোস্ত তৌখিবা আইয়র্লেন্দগী প্রধান মন্ত্রীগী থাগৎ ৱারোলগী পাউখুমঃ
প্রধান মন্ত্রীনা Xতা পোস্ত তৌখিবা মলেসিয়াগী প্রধান মন্ত্রীগী থাগৎ ৱারোলগী পাউখুমঃ

Prime Minister's Office
PM receives congratulatory messages by world leaders on Chandrayaan-3
24 AUG 2023 11:45PM by PIB Delhi
Many world leaders have conveyed congratulatory messages to India on successful Moon landing by Chandrayaan-3.
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has thanked them for their wishes by replying to them on X.
On message by the Vice President of United States, the Prime Minister posted on X;
On message by the Prime Minister of Mauritius, the Prime Minister posted on X;
On message by the Prime Minister of Italy, the Prime Minister posted on X;
On message by the Prime Minister of Japan, the Prime Minister posted on X;
On message by the Prime Minister of Ireland, the Prime Minister posted on X;
On message by the Prime Minister of Malaysia, the Prime Minister posted on X;