প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
জন ধন একাউন্তনা মশক থোকপা মায় পাকপগী থাক য়ৌবদা প্রধান মন্ত্রীনা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে
জন ধন একাউন্তকী মশিংনা করোর 50 লানখ্রে
19 AUG 2023 9:52AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা জন ধন একাউন্তনা মশক থোকপা মায় পাকপগী থাক য়ৌবদা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে। জন ধন একাউন্তকী মশিংনা করোর 50 লানখ্রে।
একাউন্তশিং অসিগী তংখায় হেনবনা ঐখোয়গী নারি শক্তিগী ওইবসি য়াম্না নুংঙাইবা ফাওই হায়না শ্রী মোদীনা মখা তানা হায়খি।
PIB ইন্দিয়াগী ত্বীত অমগী পাউখুম ওইনা, পি.এম.না অসুম্না হায়খিঃ
“মসিদি মায় পাকপগী মশক থোকপা থাক অমনি।
একাউন্তশিং অসিগী তংখায় হেনবনা ঐখোয়গী নারি শক্তিগী ওইবসি য়াম্না নুংঙাইবা ফাওই। খুঙ্গং অমসুং সেমি অর্বান মফমশিংদা একাউন্ত 67% হাংলিবা অসিগা লোয়ননা, ঐখোয়না লৈবাক্কী মফম খুদিংদা ফাইনেন্সিএল ইনক্লুজনগী খুদোংচাবা শোইদনা য়ৌহন্নবা হোৎনরি”।

Prime Minister's Office
PM expresses happiness over the significant milestone in Jan Dhan Accounts
Jan Dhan Accounts cross 50 crore
19 AUG 2023 9:52AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed happiness over the significant milestone in Jan Dhan Accounts. The number of Jan Dhan Accounts crossed 50 crore.
Shri Modi also said that it is heartening to see that more than half of these accounts belong to our Nari Shakti.
In response to a tweet by PIB India, PM said;
“This is a significant milestone.
It is heartening to see that more than half of these accounts belong to our Nari Shakti. With 67% of accounts opened in rural and semi-urban areas, we are also ensuring that the benefits of financial inclusion reach every corner of our nation.”