প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
বেঙ্গালুরুগী কেমব্রিজ লেআউত্তা ভারতকী অহানবা থ্রি-দি প্রিন্তেৎ পোস্ত ওফিস হাংদোকপদা প্রধান মন্ত্রীনা থাগৎখ্রে
18 AUG 2023 1:10PM by PIB Imphal
ঐখোয়গী লৈবাক অসিগী অনৌবা অমসুং চাউখৎপগী খুদম অমা ওইনা, বেঙ্গালুরুগী কেমব্রিজ লেআউত্তা ভারতকী অহানবা থ্রি-দি প্রিন্তেৎ পোস্ত ওফিস হাংদোকপদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা থাগৎখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা থাগৎখি;
“বেঙ্গালুরুগী কেমব্রিজ লেআউত্তা ভারতকী অহানবা থ্রি-দি প্রিন্তেৎ পোস্ত ওফিস উবদা ভারতমচা খুদিংমক চাউথোকচবা ফাওগনি। ঐখোয়গী লৈবাক অসিগী অনৌবা অমসুং চাউখৎপগী খুদম অমনি, মসিনা মশা মরোমদোম লেপচবা ঙম্বগী থৌনা অদু উৎলে। পোস্ত ওফিস অসি লোইশিন্নবা হোৎনবদা থবক কন্না শুখিবশিং থাগৎচরি”।

Prime Minister's Office
PM hails India's first 3D printed Post Office at Cambridge Layout, Bengaluru
18 AUG 2023 1:10PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has called India's first 3D printed Post Office at Cambridge Layout, Bengaluru, a testament to our nation's innovation and progress.
The Prime Minister posted on X.
"Every Indian would be proud to see India's first 3D printed Post Office at Cambridge Layout, Bengaluru. A testament to our nation's innovation and progress, it also embodies the spirit of a self-reliant India. Compliments to those who have worked hard in ensuring the Post Office's completion."