প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
শক্নাইরবা নিউক্লিয়ার ফিজিসিস্ত শ্রী বিকাস সিনহা লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে
11 AUG 2023 8:43PM by PIB Imphal
শক্নাইরবা নিউক্লিয়ার ফিজিসিস্ত শ্রী বিকাস সিনহা লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে।
ত্বিৎ অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“নিউক্লিয়ার ফিজিক্স অমসুং হায় ইনর্জি ফিজিক্সগী লমদা মহাক্না পাংথোক্লম্বা অচৌবা থবকশিংগীদমক শ্রী বিকাস সিনহা জি নিংশিংদুনা লৈহৌরগনি। রিছার্সকী অফবা থবক অমা মখা তানা পায়খৎনবা মহাক্না পামজখি। মহাক লৈখিদবা অৱাবা ফাওহল্লে। মহাক্কী ইমুং-মনুং অমসুং মহাক নুংশিজবশিংগী অৱাবদা শরুক য়াজরি। ঔম শান্তি”।

Prime Minister's Office
Prime Minister condoles the demise of renowned nuclear physicist, Shri Bikash Sinha
11 AUG 2023 8:43PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief over the demise of renowned nuclear physicist, Shri Bikash Sinha.
In a tweet, the Prime Minister said;
“Shri Bikash Sinha Ji will be remembered for his monumental contribution towards science, especially in the field of nuclear physics and high energy physics. His passion towards furthering a vibrant research ecosystem was noteworthy. Pained by his demise. Condolences to his family and admirers. Om Shanti.”