প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
রোজগার মেলাগী মখাদা পি.এম.না সরকারগী তোঙান-তোঙানবা বিভাগ অমসুং ওর্গনাইজেসনশিংদা নৌনা খল্লবা মীওইশিংদা জুলাই 22দা থবক খনবগী চিথী 70,000 হেন্না য়েন্থোক্কনি
রোজগার মেলা অসি প্রধান মন্ত্রীনা থবক লৈহন্নবগীদমক্তা খ্বাইদগী অহেনবা মিৎয়েং চঙলিবা অসিগী পান্দম ফংনবা পায়খৎপা খোঙথাং অমনি
নৌনা থবক খল্লবা মীওইশিংনা মশাবু কর্ময়োগী প্রারম্ভ হায়রিবা ওনলাইন মোদ্যুলগী খুত্থাংদা ত্রেন তৌজগনি
21 JUL 2023 11:49AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা জুলাই 22গী অয়ুক্কী পুং 10.30 তাবা মতমদা ভিদিও কনফরেন্সিংগী খুত্থাংদা নৌনা থবক খল্লবা মীওইশিংগী মফমদা থবক খনবগী চিথী 70,000 হেন্না য়েন্থোক্কনি। থৌরম অসিদা মহাক্না নৌনা থবক খল্লবশিংগী মফমদা ৱা ঙাঙগনি।
রোজগার মেলা অসি লৈবাক্কী তোঙান-তোঙানবা মফম 44দা পাংথোক্কনি। থবক খল্লিবশিং অসি কেন্দ্র সরকারগী বিভাগশিংগা লোয়ননা খোঙথাং অসিবু শৌগৎলিবা রাজ্য/UTশিংগী মফমশিংদনি। লৈবাক শিনবা থুংবদগী থবক খল্লবা অনৌবা মীওইশিং অসিনা রেভেন্যু বিভাগ, ফাইনেন্সিএল বিভাগ, পোস্ত বিভাগ, স্কুল এজুকেসন বিভাগ, হাইয়র এজুকেসন বিভাগ, ঙাক শেল বিভাগ, হকশেল অমসুং য়াইফ য়ুম্বাল বিভাগ, সেন্ত্রেল পব্লিক সেক্তর অন্দর্তেকিং, ৱাতর সিরোর্স বিভাগ, পর্সোন্নেল অমসুং ত্রেনিং বিভাগকা লোয়ননা হোম এফিয়র বিভাগশিং য়াওনা সরকারগী তোঙান-তোঙানবা মন্ত্রালয় অমসুং বিভাগশিংদা চঙগনি।
রোজগার মেলা অসিদি প্রধান মন্ত্রীনা থবক লৈহন্নবগীদমক্তা খ্বাইদগী অহেনবা মিৎয়েং চঙলিবা অসিগী পান্দম ফংনবা পায়খৎপা খোঙথাং অমনি। রোজগার মেলা অসিনা থবক লৈহনবা হেনগৎহনবা অমসুং নহাশিংগী মশাগী পাঙ্গল হাপ্নবা অমসুং লৈবাক চাউখৎপদা শরুক য়াবা ফংবগী তসেংবা খুদোংচাবা পীবগী থৌওংবু হেন্না খুমাং চাউশিলহনগনি।
নৌনা থবক খল্লবা মীওইশিংনা মশাবু কর্ময়োগী প্রারম্ভগী খুত্থাংদা ত্রেন তৌজবগী খুদোংচাবসু ফংগনি। কর্ময়োগী প্রারম্ভ হায়বসি iGOTগী কর্ময়োগী প্রারম্ভদা য়াওবা ওনলাইন মোদ্যুল অমনি, মসিদা ;মফম অমা হেক্তদগী দিভাইস অমা হেক্তদগী’ তম্বা য়াহন্না ই-লর্নিং কোর্স 580 হেন্না য়াওরি।

Prime Minister's Office
Under Rozgar Mela, PM to distribute more than 70,000 appointment letters to newly inducted recruits in Government departments and organisations on 22nd July
Rozgar Mela is a step towards fulfilment of the commitment of PM to accord highest priority to employment generation
Newly inducted appointees to also train themselves through online module Karmayogi Prarambh
21 JUL 2023 11:49AM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi will distribute more than 70,000 appointment letters to newly inducted recruits on 22nd July, 2023 at 10:30 AM via video conferencing. Prime Minister will also address these appointees on the occasion.
The Rozgar Mela will be held at 44 locations across the country. The recruitments are taking place across Central Government Departments as well as State Governments/UTs supporting this initiative. The new recruits, selected from across the country will be joining the Government in various Ministries/Departments including Department of Revenue, Department of Financial Services, Department of Posts, Department of School Education, Department of Higher Education, Ministry of Defence, Ministry of Health and Family Welfare, Central Public Sector Undertakings, Department of Water resources, Department of Personnel & Training and Ministry of Home Affairs, among others.
The Rozgar Mela is a step towards fulfilment of the commitment of the Prime Minister to accord highest priority to employment generation. The Rozgar Mela is expected to act as a catalyst in further employment generation and provide meaningful opportunities to the youth for their empowerment and participation in national development.
The newly inducted appointees are also getting an opportunity to train themselves through Karmayogi Prarambh, an online module on iGOT Karmayogi portal, where more than 580 e-learning courses have been made available for ‘anywhere any device’ learning format.