প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে মুছলিম ৱৰ্ল্ড লীগৰ মহাসচিবৰ সৈতে বাৰ্তালাপ কৰে
12 JUL 2023 5:18PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে মুছলিম ৱৰ্ল্ড লীগৰ মহাসচিব মহামহিম শেখ ডঃ মহম্মদ বিন আব্দুলকৰিম আল-ইসাৰ সৈতে অন্তৰ-ধৰ্মীয় আলোচনা, উগ্ৰপন্থী আদৰ্শৰ বিৰোধ, বিশ্বজনীন শান্তিক উদগনি তথা ভাৰত আৰু ছৌদি আৰবৰ মাজত বন্ধুত্ব গভীৰ কৰাৰ ওপৰত বাৰ্তালাপ কৰে।
মহামহিম শেখ ডঃ মহম্মদ বিন আব্দুলকৰিম আল-ইসাৰ দ্বাৰা বৈঠকৰ বিষয়ে কৰা টুইটৰ উত্তৰত প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে টুইট কৰিছে:
"মুছলিম ৱৰ্ল্ড লীগৰ মহাসচিব আৰু মুছলিম বিদ্বানসকলৰ সংগঠনৰ অধ্যক্ষ মহামহিম শেখ ডঃ মহম্মদ বিন আব্দুলকৰিম আল-ইসাৰ সৈতে লগ হৈ আনন্দিত হ'লোঁ। আমি অন্তৰ-ধৰ্মীয় আলোচনা, উগ্ৰপন্থী আদৰ্শৰ বিৰোধ, বিশ্বজনীন শান্তিক উদগনি তথা ভাৰত আৰু ছৌদি আৰবৰ মাজত বন্ধুত্ব গভীৰ কৰাৰ ওপৰত মনোভাবৰ ব্যাপক আদান-প্ৰদান কৰিলোঁ।"

Prime Minister's Office
PM holds talks with Secretary General of Muslim World League
12 JUL 2023 5:18PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi held talks with the Secretary General of Muslim World League, H.E. Sheikh Dr Mohammad bin Abdulkarim Al-Issa on furthering inter-faith dialogue, countering extremist ideologies, promoting global peace, and deepening the partnership between India and Saudi Arabia.
Replying to a tweet by H.E. Sheikh Dr Mohammad bin Abdulkarim Al-Issa about the meeting, the Prime Minister tweeted;
“Pleased to have met H.E. Sheikh Dr Mohammad bin Abdulkarim Al-Issa, Secretary General of Muslim World League and Chairman of the Organisation of Muslim Scholars. We had a great exchange of views on furthering inter-faith dialogue, countering extremist ideologies, promoting global peace, and deepening partnership between India and Saudi Arabia.”