প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা মুস্লিম ৱার্ল্দ লিগকী সেক্রেতরি জেনেরেলগা ৱারি শানখ্রে
12 JUL 2023 5:18PM by PIB Imphal
লাইনিং অনিগী মরক্তা ৱারি শানবা মখা চৎথনবা, কাহেনবা নিতি চৎপশিং থেংনবা, মালেমগী শান্তি পুরক্নবা অমসুং ভারত অমসুং সাউদি অরাবিয়াগী মরক্তা লৈনবা মরী চেৎশিনহন্নবা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মুস্লিম ৱার্ল্দ লিগকী সেক্রেতরি জেনেরেল সৈখ দোক্তর মোহমদ বিন অব্দুলকারিম অল-ইসাগা ৱারি শানখ্রে।
ৱারি শানখিবা অদুগী মতাংদা ফোঙদোকপা সৈখ দোক্তর মোহমদ বিন অব্দুলকারিম অল-ইসাগী ত্বিৎ অমগী পাউখুম পীরদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিৎ তৌখি;
“মুস্লিম অখঙ-অহৈশিংগী লুপকী চিয়ারমেন অমসুং মুস্লিম ৱার্ল্দ লিগকী সেক্রেতরি জেনেরেল সৈখ দোক্তর মোহমদ বিন অব্দুলকারিম অল-ইসাগা উনবদা অপেনবা পোকই। লাইনিং অনিগী মরক্তা ৱারি শানবা মখা চৎথনবা, কাহেনবা নিতি চৎপশিং থেংনবা, মালেমগী শান্তি পুরক্নবা অমসুং ভারত অমসুং সাউদি অরাবিয়াগী মরক্তা লৈনবা মরী চেৎশিনহন্নবা ঐখোয় ৱাখল্লোনশিং ফোঙদোক্নখি”।

Prime Minister's Office
PM holds talks with Secretary General of Muslim World League
12 JUL 2023 5:18PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi held talks with the Secretary General of Muslim World League, H.E. Sheikh Dr Mohammad bin Abdulkarim Al-Issa on furthering inter-faith dialogue, countering extremist ideologies, promoting global peace, and deepening the partnership between India and Saudi Arabia.
Replying to a tweet by H.E. Sheikh Dr Mohammad bin Abdulkarim Al-Issa about the meeting, the Prime Minister tweeted;
“Pleased to have met H.E. Sheikh Dr Mohammad bin Abdulkarim Al-Issa, Secretary General of Muslim World League and Chairman of the Organisation of Muslim Scholars. We had a great exchange of views on furthering inter-faith dialogue, countering extremist ideologies, promoting global peace, and deepening partnership between India and Saudi Arabia.”