উপ-রাস্ত্রপতিগী লোইশঙ
মহারাস্ত্রাগী বুলধানাদা বস গুরুং চৎপদা মীওই কয়া লৈখিবদা উপ রাস্ত্রপতিনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে
01 JUL 2023 12:40PM by PIB Imphal
মহারাস্ত্রাগী বুলধানাদা বস গুরুং চৎপদা মীওই কয়া লৈখিদবদা উপ রাস্ত্রপতি শ্রী জগদিপ ধানখারনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে।
ত্বিৎ অমদা, উপ রাস্ত্রপতিনা হায়খি;
“ মহারাস্ত্রাগী বুলধানাদা বস গুরুং চৎপগী থৌদোক অমদা মীওই কয়া লৈখিদবদা থম্মোয় শোক্না অৱাবা ফাউহল্লে। লৈখিদ্রবশিংগী ইমুং-মনুংগী অৱাবদা শরুক য়াজরি। অৱাবা তারবা তাঞ্জা অসিদা মখোয়দা থৌনা হাপ্পা অমসুং পুক্নিং ফাধবা ওইরসনু। অশোকপশিং অথুবদা ফগৎলক্নবা থৌনিজরি”।

Vice President's Secretariat
Vice President condoles loss of lives due to bus accident in Buldhana, Maharashtra
01 JUL 2023 12:40PM by PIB Delhi
The Vice President, Shri Jagdeep Dhankhar, has expressed grief over the loss of lives due to the bus accident in Buldhana, Maharashtra.
In a tweet, the Vice President said;
"Deeply anguished by the loss of lives in a tragic bus fire incident in Buldhana, Maharashtra. My thoughts are with the bereaved families. May they find strength and solace during this difficult time. Praying for the speedy recovery of the injured."