রাস্ত্রপতিগী লোইশঙ
ঈদ-উল-আজহা লাকপদা ভারতকী রাস্ত্রপতিনা য়াইফ-পাউজেল পীরক্লি
28 JUN 2023 5:03PM by PIB Imphal
ঈদ-উল-আজহা লাকপদা ভারতকী রাস্ত্রপতি শ্রীমতি দ্রৌপতি মুর্মুনা মীয়ামদা য়াইফ-পাউজেল পীরক্লি।
মহাক্কী পাউজেলদা রাস্ত্রপতিনা হায়খি, “ ঈদ-উল-আজহা লাকপদা, মরুওইনা ভারত অমসুং মপান লৈবাকশিংদা লৈরিবা ঐখোয়গী মুস্লিম ইচিন-ইনাওশিং অমসুং ইচন-ইচেশিংদা ঐনা তরাম্না ওকচরি অমসুং ঐগী য়াইফ-পাউজেল পীজরি।
ঈদ-উল-আজহা অসি নুংশিবা অমসুং কৎথোকপগী শেংলবা কুহ্মৈনি। মসিগী কুহ্মৈ অসিনা মীওইবা খুন্নাইগী কৎথোকপা অমসুং ওইজবা থিদনা থবক তৌনবা লম্বী অদুদা চৎনবা ঐখোয়দা ইথিল পীরি।
নুমিৎ অসিদা, খুন্নাইদা মচিন-মনাও ওইবা অমসুং নুংশিননা হিংমিন্ননবা মাইকৈদা থবক তৌনবা ঐখোয় পুম্নমক ৱাশক অমা লৌরসি”।
রাস্ত্রপতিগী পাউজেল য়েংনবা মফম অসিদা নম্বীয়ু

President's Secretariat
President of India’s greetings on the eve of Id-Uz-Zuha
28 JUN 2023 5:03PM by PIB Delhi
The President of India, Smt. Droupadi Murmu has greeted fellow citizens on the eve of Id-uz-Zuha.
In her message the President has said, “On the occasion of Id-uz-Zuha, I extend my heartiest greetings and best wishes to all fellow citizens, especially our Muslim brothers and sisters living in India and abroad.
Id-uz-Zuha is the holy festival of love and sacrifice. This festival inspires us to follow the path of sacrifice and selfless service to humanity.
On this day, let all of us take a pledge to work towards spreading mutual brotherhood and harmony in the society".
Please click here to see the President's Message