Prime Minister's Office
Prime Minister’s meeting with Gary E. Dickerson, CEO, Applied Materials
22 JUN 2023 6:56AM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi met Mr. Gary E. Dickerson, President and CEO of Applied Materials in Washington DC.
Prime Minister invited Applied Materials for contributing in strengthening the semiconductor ecosystem in India. Prime Minister also invited Applied Materials for development of process technology and advanced packaging capabilities in India.
Prime Minister and Mr. Dickerson discussed potential of Applied Materials’ collaboration with academic institutions in India to create skilled workforce.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা এপ্লাইদ মেতেরিএলসকী সি.ই.ও গেরি ই. দিক্করসন উনখ্রে
22 JUN 2023 6:56AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ৱাশিংতন দি.সিদা এপ্লাইদ মেতেরিএলসকী প্রসিদেন্ত অমসুং সি.ই.ও গেরি ই. দিক্করসন উনখ্রে।
ভারত্তা সেমিকন্দক্তর শাবগী থবক চাউখৎহনবদা মতেং পাংনবা প্রধান মন্ত্রীনা এপ্লাইদ মেতেরিএলসতা খঙহনখি। ভারত্তা প্রোসেস তেক্নোলোজি চাউখৎহন্নবা অমসুং অৱাংবা থাক্কী পেক্কেজিংগী থবক পাংথোক্নবা প্রধান মন্ত্রীনা এপ্লাইদ মেতেরিএলস খঙহনখি।
হৈথোই-শিংথোইবা শিন্মী শেমগৎনবা ভারতকী মহৈলোয়শঙশিংগা লোয়ননা মতেং পীন্নবা এপ্লাইদ মেতেরিএলসকী খুদোংচাবশিংগী মতাংদা প্রধান মন্ত্রী অমসুং দিক্করসন্না ৱা খন্নখি।