লো অমসুং জস্তিস মন্ত্রালয়
অঙাং শিন্মী ওইনা শীজিন্নবগী মতাংদা জুন ১২দা ১৭শুবা নেসনেল ৱেবিনার পাংথোক্কনি
09 JUN 2023 2:30PM by PIB Imphal
অঙাং শিন্মী ওইনা শীজিন্নবগী মায়োক্তা লৈবা মালেমগী নুমিৎ শরুক য়াবা ওইনা লো অমসুং জর্জতিস মিনিস্ত্রিগী জর্জতিস দিপার্তমেন্তনা শীন্দুনা অঙাং শিন্মী ওইনা শীজিন্নবগী মতাংদা জুন ১২দা ১৭শুবা নেসনেল ৱেবিনার পাংথোক্কনি। শিন্মী ওইনা লৈবদগী মখোয় মনিং তমহন্দুনা মখোয়গী তুংগী পুন্সি অমুক হন্না শেম্নবা অঙাংশিংদা শক্তি পীনবগী মতাংদা মীৎয়েং থমগনি।
ৱেবিনার শরুক য়ানবা মখাগী লিঙ্ক অসিদা চঙবীয়ু:
https://www.youtube.com/@ministryoflawandjustice2954

Ministry of Law and Justice
17th National Webinar on Child Labour to be organized on June 12
09 JUN 2023 2:30PM by PIB Delhi
The 17th National Webinar on Child Labour will be organized on June 12 ,2023 by the Department of Justice, Ministry of Law and Justice as part of observing World Day Against Child Labour. The focus would be to empower children to reshape their future by liberating them from the shackles of child labour.
The link for attending the webinar is as follows:
https://www.youtube.com/@ministryoflawandjustice2954