প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
জম্মু অমসুং কাস্মিরদা বস গুরুং চৎপগী থৌদোক্তা প্রধান মন্ত্রীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে
পি.এম.এন.আর.এফতগী এক্স-গ্রেসিয়া লাউথোক্লে
31 MAY 2023 1:42PM by PIB Imphal
জম্মু অমসুং কাস্মিরদা বস গুরুং চৎপদা মীওই কয়া লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে। শ্রী মোদীনা লৈখিদ্রবশিং অমসুং অশোক-অপন নঙলবশিংগীদমক প্রাইম মিনিস্তরস নেসনেল রিলিফ ফন্দ (পি এম এন আর এফ) তগী এক্স-গ্রেসিয়া অমা লাউথোক্লে।
প্রধান মন্ত্রীগী ওফিসনা ত্বিৎ তৌখি;
“জম্মু অমসুং কাস্মিরদা বস গুরুং চৎপগী থৌদোক্তা অৱাবা ফোঙদোক্লি, লৈখিদ্রবশিংগা নক্নবা ইমুং-মনুংগী মীওইশিংদা পি.এম.এন.আর.এফতগী লুপা লাখ ২গী এক্স-গ্রেসিয়া অমা প্রধান মন্ত্রী@narendramodi লাউথোক্লে। অশোকপশিংদা লুপা লিশিং ৫০ পীরগনি”।

Prime Minister's Office
PM expresses grief on the bus accident in Jammu and Kashmir
Announces ex-gratia from PMNRF
31 MAY 2023 1:42PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed grief over the loss of lives due to the bus accident in Jammu and Kashmir. Shri Modi has announced an ex-gratia from the Prime Minister's National Relief Fund (PMNRF) for the victims.
The Prime Minister's office tweeted;
"Expressing grief on the bus accident in Jammu and Kashmir, PM @narendramodi has announced an ex-gratia of Rs. 2 lakh from PMNRF for the next of kin of each deceased. The injured would be given Rs. 50,000."