Prime Minister's Office
Prime Minister’s meeting with Governor-General of Australia
24 MAY 2023 11:41AM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi met H.E. Mr. David Hurley, Governor-General of Australia on 24 May 2023 at Admiralty House in Sydney, Australia.
Prime Minister recalled his meeting with the Governor-General in 2019 during the latter’s visit to India as Governor of New South Wales.
Both leaders discussed ways to strengthen the long-standing bilateral partnership.
Prime Minister recalled the positive contributions of the Indian community in Australia, and their role in fostering closer links between the two countries.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা অস্ত্রেলিয়াগী গভর্নর-জেনেরেলগা উনখ্রে
24 MAY 2023 11:41AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মে ২৪,২০২৩ অস্ত্রেলিয়াগী সিদনিদা লৈবা এদমিরালতি হাওসতা অস্ত্রেলিয়াগী গভর্নর-জেনেরেল দেবিদ হর্লিগা উনখ্রে।
গভর্নর-জেনেরেলনা নিউ সাউথ ৱেলসকী ভগর্নর ওইরিঙৈদা মহাক্না ২০১৯দা গভর্নর-জেনেরেলগা উনখিবা অদু প্রধান মন্ত্রীনা অমুক হন্না নিংশিংখি।
মতম কুইরবা লৈবাক অনিগী মরুপ-মপাং ওইবগী মরী মপাঙ্গল কনখৎহন্নবা লম্বীশিং লুচিংবা অনিনা খন্নখি।
অস্ত্রেলিয়াদা লৈরিবা ভারতমচাশিংনা পাংথোক্লিবা অফবা থবকশিং অমসুং লৈবাক অনিগী মরক্তা লৈনরিবা অচেৎপা মরীশিং মখা তানা ফগৎহন্নবা মখোয়না লৌরিবা থৌদাং প্রধান মন্ত্রীনা নিংশিংখি।