প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা শ্রী রামানুজাচার্য়গী মপোক কুমওন্দা ইকায় খুম্নবা উৎখ্রে
25 APR 2023 4:12PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা শ্রী রামানুজাচার্য়গী মপোক কুমওন্দা ইকায় খুম্নবা উৎখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা অসুম্না ত্বীত তৌখিঃ
“ঐহাক্না শ্রী রামানুজাচার্য়গী মপোক কুমওন অসিদা মহাক্কী মফমদা ইকায় খুম্নবা উৎচরি। মহাক্কী মঙাল পীনিংঙাই ওইরবা ৱাখল্লোন্না মীওই কয়াদা লেপ্তনা পাঙ্গল পীবা ওইসনু। মহাক্না ঐখোয়গী চৎনবীগী হৌরকফম অসিদা মতম পুম্বদা চাউথোকচরম্মি অমসুং মোদর্ন অমসুং নুংশি চাননা লৈবা খুন্নাই অমা শেম্নবা থবক তৌরম্মি”।

Prime Minister's Office
PM pays tributes to Sri Ramanujacharya on his Jayanti
25 APR 2023 4:12PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has paid tributes to Sri Ramanujacharya on his Jayanti.
The Prime Minister tweeted;
“I bow to Sri Ramanujacharya on his Jayanti. His illuminating thoughts continue to give strength and wisdom to millions. He was always proud of our cultural roots and also worked towards building a society that is modern and harmonious.”