Ministry of Youth Affairs and Sports
Union Sports Minister to chair ‘Chintan Shivir’ of Ministers of Youth Affairs & Sports of States and UTs in Manipur
23 APR 2023 6:18PM by PIB Delhi
Union Minister of Youth Affairs and Sports (MYAS) Shri Anurag Singh Thakur will chair the 2 day ‘Chintan Shivir' of Ministers of Youth Affairs & Sports of States and UTs in Imphal, Manipur on 24th-25th April.
More than 100 invitees from various States, Union Territories and Ministry of Youth Affairs are expected to attend the unique two-day Chintan Shivir and put forward their views and ideas on making the nation fitter and making India into one of the biggest sporting powers in the world. Also discussions will be held for working towards the objectives of personality- building and nation-building, that is, developing the personality of youth by involving them in various nation- building activities.
Last year in June 2022, the Union Minister, Shri Anurag Singh Thakur had chaired a two-days National Conference of the Ministers of Youth Affairs and Sports of States and Union Territories in Kevadia, Gujarat. During the session, the States and UTs had discussed ways and plans on how to take sports ahead.

নহারোল অমসুং শান্ন-খোৎনবগী মন্ত্রালয়
য়ুনিয়ন স্পোর্তস মিনিস্তরনা চিয়ার লৌদুনা মনিপুরদা রাজ্যশিং অমসুং য়ু.তিশিংগী য়ুথ এফেয়ার্স অমসুং স্পোর্তস মিনিস্তরশিংগী ‘চিন্তন সিবির’ পাংথোক্কনি
23 APR 2023 6:18PM by PIB Imphal
য়ুথ এফেয়ার্স অমসুং স্পোর্তসকী য়ুনিয়ন মিনিস্তর শ্রী অনুরাগ থাকুরনা লুচিংদুনা এপ্রিল ২৪-এপ্রিল ২৫,২০২৩দা মনিপুরদা রাজ্যশিং অমসুং য়ু.তিশিংগী য়ুথ এফেয়ার্স অমসুং স্পোর্তস মিনিস্তরশিংগী ‘চিন্তন সিবির’ পাংথোক্কনি।
নুমিৎ নিনিগী চিন্তন সিবির অদুদা রাজ্যশিং, য়ু.তিশিং অমসুং য়ুথ এফেয়ার্স মিনিস্ত্রিগী দেলিগেদ ১০০ হেন্না শরুক য়াগনি অমসুং লৈবাক অসি হেন্না মশা-মউ ফনবা অমসুং মালেমদা ভারত শান্ন-খোৎনবগী লমদা মাংজিল থাবা লৈবাক অমা ওইনবা মখোয়গী ৱাখল্লোনশিং অমসুং অনৌবা ৱাখলশিং পুথোক্তুনা খন্নগনি। নহারোলশিং তোঙান-তোঙানবা লৈবাক শেমগৎনবা থবকশিং শরুক য়াহন্দুনা মীওই অমা শেমগৎনবা অমসুং লৈবাক শেমগৎনবা পান্দমদা থবক পায়খৎনবা খন্ন-নৈনগনি।
হৌখিবা চহি ২০২২গী জুন থাদা গুজরাতকী কেবারিয়াদা য়ুনিয়ন মিনিস্তর শ্রী অনুরাগ থাকুরনা লুচিংদুনা য়ুথ এফেয়ার্স অমসুং স্পোর্তস মিনিস্তরশিংগী নুমিৎ নিনিগী মীফম অমা পাংথোকখি। হায়রিবা মীফম অদুদা, কমদৌনা শান্ন-খোৎনবা চাউখৎহনগনি হায়বগী মতাংদা পাম্বৈশিং অমসুং থৌরাংশিং রাজ্যশিং অমসুং য়ু.তিশিংনা খন্নখি।