রাস্ত্রপতিগী লোইশঙ
ইদ-উল-ফিতর লাকপদা ভারতকী রাস্ত্রপতিনা য়াইফ-পাউজেল পীরক্লি
21 APR 2023 8:59PM by PIB Imphal
ইদ-উল-ফিতর লাকপদা ভারতকী রাস্ত্রপতি শ্রীমতি দ্রৌপতি মুর্মুনা লৈবাক অসিগী মীয়ামদা য়াইফ-পাউজেল পীরক্লি।
মহাক্কী পাউজেলদা রাস্ত্রপতিনা হায়খি, “শেংলবা ইদ-উল-ফিতর থৌরমদা, ভারত অমসুং মপান লৈবাকশিংদা লৈরিবা মীয়াম, মরুওইনা মুস্লিম ইচিন-ইনাওশিং অমসুং ইচল-ইচেশিংদা, ঐনা তরাম্না ওকচরি অমসুং য়াইফ-পাউজেল পীজরি।
শেংলবা রামজান থা লোইরকপদা ইদ পাংথোক্লি। কুহ্মৈ অসিনা নুংশিবা অমসুং মীনুংশি খঙবগী ৱাখল্লোনশিং শন্দোক্লি। ইদনা ঐখোয়দা অমতা ওইবা অমসুং অমগা অমগা নুংশিনবগী পাউজেল পীরি। কুহ্মৈ অসিনা নুংশিনবগী ৱাখল্লোন পোকহনগনি অমসুং শান্তি লৈবা অমসুং নুংঙাই-য়াইফবা খুন্নাই অমা শেমগৎনবা ঐখোয়দা ইথিল পীগনি।
থৌরম অসিদা, খুন্নাইদা মচিন-মনাও ওইবা অমসুং নুংশিনবগী ৱাখল্লোন হেনগৎহন্নবা ঐখোয় ৱাশক অমা লৌরসি”।

President's Secretariat
PRESIDENT OF INDIA’S GREETINGS ON THE EVE OF EID-UL-FITR
21 APR 2023 8:59PM by PIB Delhi
The President of India, Smt. Droupadi Murmu has greeted fellow citizens on the eve of Eid-ul-Fitr.
In her message the President has said, “On the auspicious occasion of Eid-ul-Fitr, I extend my heartiest greetings and best wishes to all citizens living in India and abroad, especially our Muslim brothers and sisters.
Eid marks the end of the holy month of Ramadan. This festival spreads the feelings of love, compassion and affection. Eid gives us the message of solidarity and mutual harmony. This festival is imbued with the spirit of harmony and inspires us to build a peaceful and prosperous society.
On this occasion, let take a pledge to promote feelings of brotherhood and harmony in the society”.
Please click here to see the President's Speech -